Lidyasmom Medine55 yeğenimin adı Yusuf Agah maşallah o bizim Yusuf yüzlümüz çokta tatlı bir çocuk insanlar hep kulp bulur, hiç takılma canım içinden ne geçiyorsa onu koy
Busramnida Medine55 Bencede değiştirme çok güzel bi isimde karar kılmışsınız eşinizle 🤗 Yusuf Alp Yusuf Eymen Yusuf Efe Yusuf Ege bunlarda olabilir canım 😍😂
Bebektsk Medine55 Yusuf niye ağır Ve ihanetkar anlamadım bence güzel isim hatta 2 yaşında Yusuf isimli komşumun çocuğu var ben çok takdir ediyorum onu. Yusuf Eren olabilir isterseniz
Htcbyt 6 yaşında oğlum var adı yusuf başka isim bile koymadım kayınpederim ismiydi kayınpederim Melek gibi insandı antalyada oturuyorum ve bu şehirde hemen hemen herkes tanırdı rahmetli oldu kimsede kesinle kötü demez ben memnuniyetle koydum ve kesinlikle değil onlarda yusuf peygamberimizde olan bir merhamet duygusu var ben hiç pişman olmadım şimdi tekrar hamileyim diyor ki anne onada yusuf 2 koyalım diyor😂 o kadar seviyorki ismini anlatamam
Annem Medine55 bizde cok kararsz ve zor isim bulan bi ciftiz Nasip olursa Muhammed Ensar * koyacgz Kim duysa cok begendi Benimde icime sindi