myangelson SudeNazz9 Sucuklu yumurta Patates kızartması Yumurta kapama Menemen Kavurmalı yumurta Yumurta salatası Pişi Pankek Hellim peyniri kızartması Yeşillikli Krep maydanozlu falan çok güzel oluyor Sosis tüketiyorsanız domates soslu sosis kızartma Poğaça Börek Milföy Aklıma gelenler bunlar seç beğen al 😅😅
saziment SudeNazz9 patates biber kızartması, milföyden börek, pankek, domates sosu ( kekikli, kaşarlı) , yumurta kapama, sucuk olabilir bacım en pratik bunlar gibi
Alya05 SudeNazz9 Patates kızartması +patlıcan ve biber kızartırsın Peynirli tepsi böreği veya sigara böreği Pankek Menemen Haşlanmış yumurta Bu saydıklarım sofrayı baya ağır gösterir Diğer kahvaltılıklroda koyarsın tammdır
duygumfoca hd_d Canım pankek ve krep birini ele börek yapıyorsan pişiye poğaçaya gerek yok bence simit olabilir bnde severim sabahları☺️
hd_d duygumfoca kiz ben hepsini yapsin diye demedim ki hahah🤣 secenek sundum bunlar olablr diye icinden secsin
SudeNazz9 myangelson tesekkurler iyi fikir, sectim bazilarinj ama krep cok istiyorumda guzel duzgun yapamiyorum nedense😧🤔😬
duygumfoca myangelson kız menü olarak paylaştın sandım 🙈🙈🙈 yumurtadan gıdaklıyacak millet dyecektim 🤣🤣🤣
myangelson duygumfoca ben çok severim yumurtayı hep yerim günde 2 tane 😂😂 hamileyken haşlanmış yumurtadan tiksinmistim 🥲 büyük kayıp oldu benim 😅 şimdi oğlumla beraber 2-3 yumurta yiyoruz omlet falan yaptığımda 😅 onu da alistiriyordum yumurta yeşin iyice 😅😅😅
hd_d duygumfoca Hahaha🤣🤣 sec begen al misali benimki yoksa o kadar hamurisine gerek yok tabiki ahahha
duygumfoca myangelson omlet severim patatesli yumurta kaşarlı vs çeşit çeşit omlet yerim ama haşlanmıstan tksinti geldi artık ya 😵💫