3kedili2bebekli izmir3505 vitaminlerinizi aksatiyor olabilir misiniz d vitamini icmedigim gün bir sürü kabus goruyorum
saziment izmir3505 stres ve bilinçaltı korkular tetikliyor bacım bende aynı durumdayım çarşamba kontrolüm var hep hastaneye gittiğimi ultrasona girdiğimi görüyorum bilinçaltımda bebeği ve kalp atışını görememe korkusu olduğundan tetikleniyor 🥺
izmir3505 Multivitamin kullanıyorum içinde d vitamini de var ama anlayamıyorum bu arlar çok fazla oldu her şeyden korkar oldum dualarımı da okuyorum
izmir3505 saziment çok kötü bir duygu ya ben de uyanıyorum hep gecleri korkarark baş ucumda duam bile var ama bilinç altı işte
eslemoms izmir3505 bende çok kötü rüyalar gördüm her gece uyumadan ayetel kürsü okumaya başladığım günden bu yana çok şükür rüya görmüyorum
eslemoms izmir3505 bana ayetel kürsünden sonra rahatlama geliyor dediğim gibi ondan sonra rüya görmedim hiç ama okumadığım unuttuğum geceler oluyor illaki o zaman tekrar rüya goruyorum ve korkup ağlayarak uyanıyorum
dalyaluna35 Son dönemde ben de goruyorum buranın etkisi oldugunu düşünüyorum cok fazla olumsuz sey var insan ister istemez etkileniyor bir sure uygulamayi silip uzaklaşmayı dusunuyorum 🥺