3kedili2bebekli senaakck hayır hiç bir problem teşkil etmiyor içiniz rahat olsun sadece konumu orası o kadar arka duvara da yerleşmiş olabilirdi bu bilgiyi sadece bilmek için kaydediyorlar
rabia5310 senaakck sanmam öyle bir durum olsa doktorumuz derdi. Şuan bir sıkıntı yok diyor hee seferinde normal doğum olarak değerlendiriyor.
rabia5310 Gokturkmom_ evet bak o doğru 28 . Ci haftama kadar hafif hissediyordum hareketlirini şimdi baya net
senaakck rabia5310 evet bazen net hissediyorum o da sağ tarafıma vurursa göbek üstüne vurduğunda hafif hissediyorum
rabia5310 senaakck evet öyle oluyor. Korkmayın sadece Plesenta yeri orası hiçbir problem olmuyor doğumla ilgili sağlıkla gelsin minikler inşallah 🤲😇
nesivar senaakck ön aşağıda olursa, rahşm ağzını ya da sezeryan olacak yerin arkasındayda sıkıntı. Ön yukarıdaysa sıkıntı yok
nagehan2808 Önde olmasının sıkıntıları hareketini geç hissediyorsun bi de ultrasonda net görüntü alamıyorsun o kadar başka sıkıntı yok çok şükür
Busranur_mnts senaakck benim de ön duvardaydı normal doğurdum bi sıkıntı çekmedim plesentayla alakalı
endlesslove1 senaakck hayır sadece hareketlerini biraz geç hissedersiniz sizinle bebeğiniz arasında yastık görevi görüyor