tugba0305 cadii ısrarla söyledim ve rica minnet bağladılar sancılar 15 e kadar çıktı normal dediler ama gece çok daha kötüydüm 15 deki kasılmaya zaten dayanıyorum normalde de
merve588 tugba0305 enfeksiyon gebelikde tekrar oluyor ben gebe kaldığımdan beri surekli aralıkli enfeksiyon oluyorum tedavisinide görüyorum ama tam gecti diyorum geri geliyor yani bi hastaneye gitmenden fayda var
merve588 tugba0305 normalde acilde idrar tahlili alinip net cikar ben bugün gittim gene enfeksiyonn ki agrilarim vardı dogum sancisi sandım bi an şükür degilmis nst falanda bakildi inşallah agrin falan azalır
tugba0305 cadii Maşallah Allah bağışlasın senin yükün biraz daha ağır tabi Rabbim kolaylık versin inşallah
cadii Ebrarli inanın yemek bile zorla yiyorum genetik diye düşünüyorum çünkü babasida uzun boylu yapılı ama ben pek uzun değilim yinede diğerlerinde hepsi 3500kilo doğdular 37 haftlarda
3oglanannnesi tugba0305 nasıl bakmazlar ya 17 hastalıktım sancı kasılma var diye nstye bağaldılar kalp atışı değil sadece sancı bakarlar taco diyorlar adına ama senin haftan nst için bile uygun artık
tugba0305 3oglanannnesi benimle inatlasti riskli gebeliklerde bile 28 den sonra bakıyoruz diye.bende vazgeçmedim ısrar ettim gece çok kötüydüm diyip tekrar anlattım benim bebeğim tek arterli riski var zaten.rica minnet bağladılar