aleynakarasu Kızlar gebeliğin 13.haftasında doktor cinsiyet hakkında tahminim var dedi ama net değil diye ben söylesin istemedim herkes bu kadar erken tahmin ediyorsa cinsiyet erkektir diyor sizdede durumlar böylemiydi
mirac46 aleynakarasu aynisi bendede oldu şuan ikinciye hamileyim ikisindede doktorum dedi erkege benziyor gerçekten de erkek oldu😊
ayseguldm aleynakarasu 12. Haftada kıza benzetiyorum. Büyük ihtimalle kız dedi. 17. Haftada kesin kız dedi. Kızım oldu. Erken söylerse erkektir mantığı doğru değil bence. Bir arkadaşıma 11. Haftada kız dediler. Onun da kızı oldu.
seher_3590 aleynakarasu hiç alakası yok bu gerçekten hurafe yani. Ben kizimi 12 de öğrendim arkadaşımın biri 11 de diğeri de 10.haftada öğrendi kız olduğunu
mhrbnkrtgl ne zaman söylediği değil aslında önemli olan ultrasonda o bölgenin net bi şekilde görülüp görülememesi ultrason cihazının kalitesi ve Dr un tecrübesi.Ben de 13. haftada öğrendim ve kız demişti değişmedi
MinaM00 Benim her iki kizimda 12 haftalikken kız denildi ve doğru çıktı oğlumda da ilk iki ay kız denildi sonra erkek oldgu soylenildi