elllaaaa Kızlar bugün 38 haftalık oldum iki gündür regl gibi ağrım var ve kalçadan ayağıma kadar Ağrı vuruyor normal mi bu durumu yaşayan var mı acaba açılma mı oluyor ben farketmiyorum randevum 4 gün sonra doktora gitmem gerekiyor mı sizce çok ta bunaldım bir an önce kucağıma almak istiyorum
Mrsz elllaaaa bence git burda okuduğum kadarıyla doğum sancısı için sadece belde olan bir ağrı değil belden bacağa vuran şekilde bir ağrı diyorlardı.
Lexias elllaaaa bende 37+5 bu gece böyle karnımın altına saniyelik sızılar giriyor aha sancım başlıyor sanırım diyorum ama asla şiddetlenmedi ve çok kısa sürüyor 🙄 nişan su gelmesi de yok bu ağrılarımız normaldir bence. Salı günü 38 de gideceğim tam doktora
Papatya05_ elllaaaa yalancı sancılar karın sertleşmelerim bel ağrılarım benimde arttı artık 38+6 dayım çarşamba sezaryenim var Allah kolaylık versin hepimize
elllaaaa Mrsz aslında çok şiddetli değil o yüzden de gitmedim olmadı bugün acile görüneyim ne olur ne olmaz
elllaaaa Lexias işte şiddetli değil ama daha önce bu Ağrı yoktu iki gündür başladı göğüs akıntısı 25. Haftalarda bir kez olmuştu bende de
tugba0305 Konuyla alakasız olacak kusura bakmayın ama birşey sormak istiyorum.27.haftada bebek aşağıda olur mu ? Uzanamıyorum, uyuyamıyorum sürekli bir baskı kasık bölgemde, sürekli lavaboya gitme ve bunu sürekli geceleri yapıyor normal mi
elllaaaa tugba0305 bende de 20 li haftalarda sık lavaboya gitme ihtiyacı oluyordu makat duruştu o zaman bebeğim şimdi de yine geceleri sık lavaboya gidiyorum özellikle geceleri ağırlaştım heralde ondan ama onun dışında ayrı bi durum varsa erken doğum rahim kısalığı onu ancak doktorunuz bilir
tugba0305 Lexias vardı ilaç kullandım geçti ama bu farklı bir ağrı bebeğin ağırlığını hissediyorum kasıklarımda
tugba0305 elllaaaa uzanmaya çalışınca geriye doğru gidiyorum ya karnım geriliyor gibi felaket ağrı yapıyor zaten bu hafta siyatik ağrısı eklenmişti iyice pert oldu belden aşağısı
elllaaaa tugba0305 ağrınız çok fazlaysa doktora görünün bu haftalarda ben Ağrı yaşamadım kalça ağrısı yaşadım sağ tarafımda bi on gün sürdü kalsiyum yazdı doktor omu iyi geldi bilmiyorum ama sürünerek yürüyordum hala o Ağrı tam geçmiş değil ama ilk zamanları tutunamadan adım atamıyordum şimdi daha iyiyim ama şimdide sol bacağımdan ayak tabanıma Ağrı var bide regl gibi ağrım var
tugba0305 elllaaaa sağ bacak bende de sıkıntı yürütmüyor bazen hiç adım atamıyorum.ilçedeyim doktor yok malesef en kısa zamanda gitmeye çalışacağım doktora eziyet oldu bana resmen
tugba0305 elllaaaa siz sona yaklaşmışsınız hatta doğumunuz olmak üzere sanırım.sizde dikkat edin sancı yada ağrı sıklaşırsa mutlaka acile gidin farketmezsiniz açılma olur falan Allah korusun sağlıklı kolay doğumunuz olsun inşallah
elllaaaa tugba0305 ben fizik doktoruna gittim hiçbir şey yapamam dedi kadın doğum doktorum kalsiyum yazdı Magnezyum zaten alıyordum devam et dedi belki sorsanız kalsiyum Magnezyum vesaire yazar siyatik ağrısı içinde gebelerde beklediğimiz bi durum dedi inşallah bi an önce geçer💕🙏
elllaaaa tugba0305 teşekkür ederim amin inşallah rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
gizemalp7 Bende 38+5 teyim reğl ağrısı gibi oldu kasıklarda ama uzun sürmüyor ne zaman gelecek bilmiyorum 🥹