lefika_ Merhaba hanımlar :) 39+3 haftalık gebeyim bebeğimin gelişimi bir hafta geriden geliyor doktorum her şey yolunda sadece minyon bir bebek olacak dedi devlet hastanesi olduğu için kilo söylemiyorlar böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Doğunca beni neler bekliyor yoğun bakıma alırlar mı acaba?
Havin49_ lefika_ nasıl kilo söylemiyor devlette kilo söyleniyor benim ilk oğluma 4 dedi 3610 doğdu ikizlerim için de 1500-1800 dedi 1390-2000 kg doğdular
ylnydgd lefika_ gününüz oldukça ileri, kilo tek başına yoğun bakım ya da kuvöz sebebi değildir, solunum sıkıntısı, emme refleksi olmaması gibi durumlar olması gerekir ama bu haftalarda düşük bi ihtimal
gulugur lefika_ bende 37 haftalık gebeyim 38 olucak bende devlete gidiyorum benimki de bir hafta geride doktor banada minyon bebeğin dedi ama kilosunu da söyledi
heyecanlibekleyis_ lefika_ benimde 1 hafta gerideydi 39+3 de dogurdum doktor banada minyon olucak diyordu oglum 3250 51 cm dogdu 😂
lefika_ Havin49_ her kontrolümde soruyorum şuan 39 haftalık 38 le uyumlu diyorlar sadece net bir kilo hiç söylemediler
gulugur lefika_ Salı günü kontrol vardı 37 haftalık 2800 dedi boyu da 47 santim normal doğum da kolay olur dedi
lefika_ heyecanlibekleyis_ maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🤗 umarım bende kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
sarilale123 lefika_ valla özeldeki bana söylemezken devletteki 16 haftada şu kadar gram olmuş bebeğin dedi.. kaldıki haftası büyük sizin bebeğin söylememesi ilginç. Tüm gelişimleri tam herhangi bir sıkıntı yaşamazsa yoğun bakıma alınmaz bebek .
vanilya_kokusu_ lefika_ benim ilk gebelikte iki hafta geriden geliyordu hiç bir şey olmadi çok şükür 🙏🏻🫶🏻