Ruyasekr2089 cyda18 evet canım 2 gün hastanede yattım sonra eve geçince duş aldım çok az sütüm geldi sonra hiç gelmedi
Siyah2418 cyda18 KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BENCE İLK SEZARYENİM DE HEMEN GELMİŞTİ HEMŞİRELER ŞAŞIRDI HATTA İKİNCİ DE DE HEMEN GELMİŞTİ MAŞALLAH İNŞALLAH SİZİNDE HEMEN GELİR VE BEBEGİNİZ SÜTÜ NÜ İÇER 🫠🫠🫶🫶
ipekmom_ cyda18 doğumdan 3gün önce süt artırıcı şeyler kullanmaya başladım, sütün hemen geldi ama tamamen yeterli değildi, 2gün mama-meme beraber devam ettik. eve gelince duşa girdim kendime geldim süt artırıcıya devammettim baya iyi arttı mamayı bıraktık
zelsi cyda18 ben kızmda belden aşagını uyuşturdum bayıltmadım kendimi sütüm geldi hemen hatta fazla bişe geldi sagmak zorunda kaldık şimdi nisan da ikinci çocugumu doguracam gelir ya şimdiden gögüsten süt akıyor arada sizden akmıyor mu
tubitubi90 cyda18 sezaryen düşünüyorum derken ? Yanlış anlamayın sezaryen normalden çok daha zor 🤨 Ben bebeğim dönmediği için mecbur oldum, spinal anestezi istedim ve sütüm hemen geldi. Ama çok zor emzirdim kucağıma almak imkansızdı dikişler yüzünden oturamıyordum ve ayakta biri tttuyordu bebeğimi öyle emzirebiliyordum ☹️
nuniturkmen cyda18 masaj yapın göğsünüze sonra sıkın yavaş yavaş elle ama pompayla değil hemen gelir inşallah 🩷
kizmizimavi cyda18 ben sanci sonrası sezeryan oldum sütüm hemen geldi, arkadaşlarımda direkt olarak planli sezeryan olanlar oldu onların da hemen geldi sütleri
ayzey1 cyda18 geliyor canım hatta mastıt olmustum o kadar çoktu sütüm hemşireler şaşırmıştı . İnşallah seninde hemen gelir