Kizlarr sonunda doğurdum elhamdülillah herseyden once 💕 2 gun aksam gelen gündüz genelde rahatlayan sancilarim vardi bi acile gidelim dedik ordads sancim cikti yatış verdiler evde kizimda olduğu icin yatmadım nisan su geliş vs olduğunda gel dediler o gecenin sabahı nisanim geldi acile gittim neredeyse hic sancim yoktu ama nisan gelişi olduğu icin doğumhaneye alındım saatlerce hic sancim gelmedi en iyisi suni verelim dediler ve benim anamdan emdiği süt burnumdan geldi ya cok zorlandım tamamen suni sanciyla doğurdum ilk dogumum o kadar pozitif ki ikincide ebeden yana asla yüzüm gülmedi cok kabalardi karşısındaki canına ulaşmak icin canıyla cebellesen bi kadin sonuçta. Dogum basladi kıvrana kıvrana doğurdum Allaha sukur dikislerim kötü atıldı senin dokuların kanamaya müsait dediler kolumda 4 koca morluk var damar yolu acamadilar ondada cok titriyosun damar yolu açılmıyor diye bana kırdılar ki bunu bilen bilir engelleyemem daha sonra 2 saat dogumhanede kaldım doğumdan sonra titrer halde gelen giden olmadı eşimde almadılar en son hasta bakicilsrq bebegi getirin bari emziriyim dedim baktım cocugum buz gibi ben kalkamıyorum ben daha kötü dondum eşimi aldılar en son o beni giydirdi bebegi sardı sarmaladi ısıtıcının önüne koyduk anca ısındı sonra ben ayağa kalkmak zorunda kaldım diye tekrar azar yedim, onun dışında bebrgim saglikli Allaha şükür iyi insanlara denk gelirseniz dogum harika olur benim ilki cok guzeldi ikincide mahvoldum ilk dogumda gece omzumda kizim yürüyüp gaz çıkarırken fotoğrafım var suan yatakta dönemiyorum tüm vücudum ağrıyor ozelikkle dikişler Rabbim iyi insanlarla denk getirsin iki dogumda ayni hastanede yaşadım ama bu sekilde sonlandı iyi insanlardan Allah razi olsun kötüleride yine ona havale ediyorum herkese guzel doğumlar diliyorum 🎀