Melissayda Kimler neler yaptı kızlar haydi gelin sohbete Ben annemle mantı yaptım , sulu köfte, köfte, şişte köfte, döner, şişte tavuk, çeşitli börekler sardım, yaprak sarması iki çocuklu olarak gerekiyordu pratiklik için 🤗
papatyakokulugece Melissayda hiçbir şey yapamadım çocuklar yüzünden buldugumu günlük yapcam kv erişte kesip verdi sadece
Belloca Es07 benimde elim gitmedi ya yaparım gün içinde diye geçen senelerde yapıyordum bayağı bir şey ama bu sene yok
aydagull Es07 ben de onlara güvendim bir gün kayınvalideme bir gün ananeye, bir gün babaya gider dolaşırız 😊 yeni gebeyim zaten herkes pek ilgili 🙃
Melissayda @papatyakokulugece çocukla çok zor oluyor canım valla yeni uyudular daha bu saatlerde ancak yaptım bende
GirlandBoy_Mom Melissayda aşkımmm hoşgeldin öncelikle çok sevındım seni burda gördüğüme uzun zaman oldu ya🥹🩷maşallah kuzum bizde sıfır sıfır yardım edenim olmadığı için maalesef
aydagull Melissayda yeni hamile olduğum için pek bir şey yapmadım eşim tutmuyor ben de tutamayacağım, nohut haşladım ve top köfte yaptım 🦋
Es07 aydagull Ben lohusa olacağım nasipse Ramazandan 2 gün önce doğmuş oluyor sanırım Salı günü doğum cnm 🥺🤲🏻