B-P-R Kızlar Ne Durumdasınz Yürüyüş Yapiyomusunuz Kaç Saat Yuruyosunuz Ben 29+4 Haftaligim Bugün Başladım Yürüyüşe Hergun 1 Saat Yürüyorum artık ☺️💁
Cnkglsn B-P-R hahahaha ses yok valla bende yapmıyorum agrım oluyo ama çalışıyorum hareketsiz kalmıyorum ☺️
Misra_123 B-P-R ben 34 teyim yarim saat ya da 45 dakika yürüyüş spor karışık yapıyorum şimdiye kadar çalışıyordum fazla önemsemedim sürekli ayaktaydım zaten diye ama artık evdeyim ve kilo almamam lazım gerçi 4 kilo almışım ama olsun 😂
Aselimask B-P-R 31.haftadayım yapıyorum her akşam yarım saat daha doğrusu yapmaya çalışıyorum bayağı rahatlatıyor beni
Gulsen1989 B-P-R bende 29+4 deyim işe gidip geldiğim için ekstra bir yürüyüş yapmıyorum 3 Nisan da doğum iznine ayrılcam bı sabah bı aksam yarım saat evin etrafında yürümeyi düşünüyorum tabi üşenmezsem 🤣🤣
B-P-R Cnkglsn hiç sorma 😂 Ben Hareketsiz Kalıyorum Evde Tekim ve herekse Uzağında Sürekli yat otur nereye kadar mecbur yürüyorum usensemde
B-P-R Misra_123 4 kilo ne Ki ☺️ Kafaniza Takmayin Bence Ben 52 Kiloydum şimdi 57 olmuşum 💁😂Yapicak bişey yok
Misra_123 Aselimask valla bende şaşırdım aman dilimi ısırayım 😋😋 74 üm şuan zaten bu haftalardan sonra başlıcak bebek iyice kilo almaya Allahtan 10 kilo falan almadım yoksa asla toparlayamazdım kendimi psikoloji olarak
Nisanbukre Görümcemin bebeği baş aşşağı dönsün diye yürüyüş yaptık ikimizinkide baş aşşağı döndü 3-4 gün tek yapmıştım 34- haftalıktım yürüyüşün gerçekten faydası var 😅