kevsoos Kızlar ne durumdasınız? Ben artık gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum ve kasık ağrılarım, mide yanmalarım arttı😔
fgormez kevsoos bende ağırlaştığımı hissediyorum yürümek bile yoruyor gündelik işleri bile zar zor yapıyorum az kaldı diye kendimi avutuyorum
fatmanurr50 kevsoos mide yanmalarim özellikle boğazda yanma çok arttı bugün bi markete çıktım hafif dik di yolu yavaş yavaş zor çıktım artık bende bitmiş dedim agirlasmis olduğumu bugün tam anladım vajina da ağrı yine başladı birde
mommyyysd kevsoos 32 haftadan selam ☺️ çokkk ağırlaştım hiç bi iş yapamıyorum heryerim agrıyor özellikle belim ve sürekli hasta halsiz oluyorum midem çok bulanıyor her yediğim dokunuyor huzursuz bacak sendromu hat safhada uyku 0
almakay Karın bölgemde bi gerginlik hissediyorum kasıklarıma doğru sancım var oluyo gibi sizdede var mı
kevsoos almakay üst karın bölgemde 2 kere oldu ağrı gibi hiçbir pozisyonda rahat edemiyordum ama yarım saat sonra geçiyordu yalancı sancıymış onlar
kevsoos fatmanurr50 özellikle sanırım ayakta çok kalınca kasıklarda yanma gibi ağrı oluyor oturup kalkınca
ilkannelik1 esme3066 bizde 32 olduk aşırı bel ağrısı yatınca sağa sola dönemiyorum sizde öyle mi birde batma hissi olması🥺
kevsoos ilkannelik1 geceleri özellikle dönmek zor oluyor çok ağırlaşmış gibi ama sabah daha rahat oluyorum
fatmanurr50 Benim de 2 gündür bebek kendini kasıyor ve tam midemin ordan başını kasıyor otururken özellikle nefes bile aldırmıyor