nrsly Kızlar 20. Haftada plasentama circumvallata diye bir teşhis koydular yani plasentanın şekil bozukluğu demekmiş bazı vakalarda bebeğin gelişimi durabiliyormuş , 25. Haftamızdayız , şuana kadar gelişim geriliği yapmadı bebeğimin herşeyi sağlıkla gelişmiş , ama bir ihtimal gelişim geriliği yaşanabilirmiş ve erken Doğum olabilirmiş cok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı 😔😔
omerhalis nrsly hic duymadim canim fikrim yok ins hersey guzel olur postun ustte kalsim diye yaziyorum belkide bi yasayan cikar yardimci olur sana canim
Minikeller92 nrsly yaşlanma rahim ağzında gibi şeyler çok duydum bendede previa var ama onu hiç duymadım canım inan ki Rabbim şifa versin inşallah🙏
nrsly Kızlar böyle plasental bir sorun yaşayıp riskli gebelik geçirip sağlıklı Doğum yapan oldu mu aranızda 😔😔
nrsly AyEr İnsan korkmaktan üzülmekten alıkoyamıyor kendini , nasıl birşey annelik daha yüzünü görmeden birşey olacak diye aklımız çıkıyor , vallahi annemin kıymetini daha iyi anlar oldum :(
nrsly Minikeller92 aminn canım , bende hiç duymamıştım çok şaşırdım ve bilmediğim için fikir alamadığım için daha çok korkuyorum , sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :(
Minikeller92 nrsly inşallah şifa bulursun canım çokta stres yapma oda çok zararlı bizim için hayırlısı olsun inşallah🙏
Burcak61 nrsly senin durumunu bilmiyorum ama bana da plasenta previa totalis dediler yani plasenta tamamen rahim ağzında bundan dolayı erken Doğum kanama riski çok fazla 21+1 im bende
nrsly Burcak61 Google’dan baktım şimdi canım seninkinde nerdeyse benimki kadar riskliymiş , allahım insallah birşey olmaz bebeklerimize :(
Burcak61 nrsly inşallah canım ben sürekli yatıyorum yani evde TEK’im öyle olunca kalkıp kahvaltımı akşam yemeğimi kendim hazırlıyorum bazen sıkılınca alışverişe falanda gidiyorum dikkatli olmaya çalışıyorum ve progestan kullanıyorum sende bol bol dinlen
nrsly Burcak61 bende öyle tek basıma sürekli yiyip içip yatıyorum , ara sıra sahil yürüyüşü falan yapıyorum o kadar
nrsly Minikeller92 stres yapmamaya çalışıyorum canım bebeğim hareket ettikçe tekme attıkça huzur buluyorum 🥰🥰