gebebayan Kızlar pazartesi kalp atışını duymaya gideceğiz bebeğimizin insallah dua edin sizlerde 7+3 haftalık olmuş olacak pazartesi duyabiliriz değil mi? Sizler kacinci haftada duydunuz?
bmkl gebebayan Büyük ihtimal duyarsınız. Ben geçen hafta tam 6+0 da gittim duyamadık bu Çarşamba tekrar randevum var tam 7+0 olacak inşallah duyarız 🙏🏻
esmacuk gebebayan ben ilk defa dün gittim doktora 6+2 idim dün duyduk çok şükür inşallah sizde duyarsınız 🥰
asennaa gebebayan ilkinde 7. Haftada duymuştuk. İkincide hamileliğimi öğrendiğimde 9 haftalıkmışım, o yüzden direkt duyduk 😀
esmacuk gebebayan duyarsınız inşallah ben daha muayeneye geçmeden doktor dedi bu hafta da keseyi görmeyi kesin bekliyoruz kalp atışını hemen doyamayabiliriz duymazsak panik yapma dedi yani siz de korkmayın duyacaksınız inşallah
esmacuk gebebayan duyarsınız inşallah ben daha muayeneye geçmeden doktor dedi bu hafta da keseyi görmeyi kesin bekliyoruz kalp atışını hemen doyamayabiliriz duymazsak panik yapma dedi yani siz de korkmayın duyacaksınız inşallah
gebebayan esmacuk insallahh biz keseyi de gördük çok şükür 2 hafta sonrasına da kalp atışı için randevu verdi hayırlısıyla bakalım
gebebayan asennaa darisi bize insallah 🤲🏻 Fark etmemişmiydiniz hamileliğinizi 9. Haftaya kadar bilerek mi geç gittiniz ? ☺️
asennaa gebebayan amin amin 🥰 fark etmemiştim, gider kan veririm filan diye düşünüyordum. Doktor dedi 9 haftalık olmuşsun, kalp atışını duycaz nerdeyse doğurcan anca gelmişsin 🤣
dalyaluna35 Ilk gebeligimde 6+2de gittiğimde duymuştum, 21inde doktor kontrolüm var 6 haftalik oluyorum sansliysam kalp atışını duyarım diye düşünüyorum