semap_13 ignenin hic acisi yok inanin ben kalcamdan igne yaptiramam cok korkarim kardesim hemsire ondan baska kimseye kalcamdan igne yaptiramam ki onda bile aciyor yani ama spinalde aci asla yok sinek isirigi gibi bir his sadece cekistirme bastirma gibi rahatsiz edici bir sey olmuyor aslinda bebek cikarken bastirma oluyor evet ama rahatsiz etmiyor zaten 1-2 dk anca suruyor bastirmaya bagli midem bulanmisti midem bulaniyor dedigim an bulantiyi kestiler sonrasi asiri basitti panik olmuyorsunuz olamiyorsunuz cunku ya sakinlestirici veriyorlar ya da spinalin sakinlestirici etkisi var emin degilim pamuk gibiydim arkada calan muzigi dinledim gozlerimi kapatip hatta uyuklamis bile olabilirim😂 cok sabirsiz biriyim ben bebek ciktiktan sonra nerdeyse 1 saate yakin dikme islemi surdu normalde sıkılır bunalirdim ama onu bile yapamadim zaman hizli gecti bende genel diyordum hatta ameliyathanede de genel diye tutturdum en son tamam anestezi doktorunu cagirin hasta genel olacakmis dediler son kez gel spinal yapalim genelde uyanirken zorlancaksin agrin olacak kilon var anestezi vermeyelim bebekte etkilenmesin narkozdan dediler tamam spinal yapin dedim iyi ki beni orda ikna etmisler agrim sizim hicbir seyim olmadi ameliyat agrisi ne bilmiyorum yururken karnimin icinde agri vardi ama yine dikislerimde agri yoktu cok sukur hastaneden ciktigimiz gun bebegim kucagimda cok rahat yuruyerek ciktim hastaneden sonra e bebege gidip gezdim tekrar dogursam tekrar spinal olurum ki beni cok korkutmustu cevremdekiler yengem onun kardesi arkadaslarim genel ol spinal olma asla demislerdi iyi ki son anda karar degistirmisim korktugunuz hicbir sey olmuyor emin olun