2bebekbiranne55 suragungor bende 2. Günümdeyim 🥹 2. Kez oldum evet yürümek baya işe yarıyor kendini ne kadar bırakırsan o kadar ağrı oluyor doktoruma yazdım bende lekenme tarzında diye sorun yok dedi duşumu da aldım dün eve gelir gelmez şükür süt de normale döndü duştan sonra bakalım 1 haftaya daha iyi oluruz inşallah 😍ama karnıma felan bastırmadılar benim ilkinde de bunda da
suragungor 2bebekbiranne55 cook gecmis olsun gozunuz aydin insallah hemen iyilesirsiniz 🙏🏻😍 karnima bastirilma isi beni korkutuyordu ama hemsire eliyle 3 kere cok sert olmayacak sekilde bastirdi bi agrisi acisi yoktu acikcasi niye yapildiginida soylemisti ama unutmusum ya 🙈😂
almila1723 suragungor Uterusun toplu olup olmadığını kontrol ediyorlar ve içerde kan birikipte pıhtılaşma olmasın diye. Buarada gözünüz aydın sağlıcakla büyütün. Hikayenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Kendi adıma çok mutlu oldum ve rahatladım 🥰
suragungor firdevsalp insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz rahat bir dogum gecirirsiniz🙏🏻 benim 30. Haftadan beri doktor muayenemde tansiyonum yukseliyordu doktorum yatis veriyordu 2-3 saat yatiyordum yarim saatte bir tansiyonum olculuyordu normal cikinca cikabilirsin diyordu en son hocam sizi gorunce tansiyonum yukseliyor dedim oda benimde seni gorunce yukseliyor diye sakalasiyordu yani o derece olmustu ama ameliyatta asla oyle bir sey olmuyor olsada dusurmuslerdir diye dusunuyorum anestezi uzmani hemsireler ve doktorlar hep basimdaydi surekli ilac yaptilar monitor takibi yaptilar yani riske asla atilmazsiniz iciniz rahat olsun cekistirme ve baski olmuyor dikise basladiklarinda sadece bir yerde sanki midemin oldugu yerde baski hissettim bunuda aninda soyledim midem bulaniyor dedim ilac yaptilar ve o histe gecti rahatsiz hissedebileceginiz 5 dk falan oda dayanilmaz bir rahatsizlik degil. İlk ayaga kalkista ozellikle asla yere bakma dediler bana bas donmesi mide bulantisi yasamadim o yuzden esim ve annem koluma girdiler yavasca kaldirdilar bende basimi kaldirip yukari baktim yere bakmadim kalktiktan sonra ilk adimi nasil atacagimi bilemedim ama bir iki adim attikca daha rahat yurudugumu farkettim zorlamazsiniz kendinizi yuruyebildiginiz kadar odanin icinde bile yuruyup yataga donseniz yeter ben oyle yaptim koridorda yuruyemem dedim ilk gun sadece odanin icinde yurudum ikinci gun yatagin kenarlarina tutunup kendim kalkabiliyordum esim yanimda yurudu ben arada koluna girdim arada kendim yurudum gaz konusuda beni cok endiselendiriyodu ama korktugum gibi olmadi ilk gece odada bir iki tur yurudukten sonra gaz cikisim gerceklesti ama gaz hemen bitmiyor sonraki gunde gaz cikarma ihtiyaciniz oluyor ve yurudukce bagirsaklariniz rahatliyor bir kere gaz cikarmis olmaniz hastane icin yeterliymis soruyorlar zaten gaz cikisi var mi diye insallah sizde sorunsuz bir surec gecirirsiniz🌸
firdevsalp suragungor deneyimlerinizi paylaştığınız için ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah her şey yolunda ilerler bizimde güzel bir doğum deneyimimiz olur✨
suragungor tev 36 haftalikken kontrolde doktorum haftaya gel alalim dedi 37 cok erken 38 i bekleyemez miyiz diye cok israr ettim ama tansiyon hastasiyim doktorum senide bebegide riske atmak istemiyorum daha fazla beklemeyelim alalim dedi 37. Haftada dogurdum insallah sizde saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz🙏🏻
suragungor Mege_Adanisa cok tesekkur ederim insallah sizde saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz🙏🏻
suragungor Ed27 cok tesekkur ederim insallah saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz🙏🏻 ben 9.30 gibi ameliyata alindim 9.45 te bebegim dogdu 10.55 te ameliyat bitti ve ayilma odasina alindim direkt odaya cikarilmadim serum verildi 45 dk sonra odaya cikarildim odaya geldikten 2-3 dk sonrada bebegimi getirdiler iyiki benden once getirilmemis ben kimse gelmesin dememe ragmen odaya cikarildigimda bir kalabalikla karsilastim bebek benden once getirilse eminim kucagina alanlar olurdu ben odaya geldikten sonra bebegimi getirdiler hemsire bana iyi misin bebegi verelim mi dedi olur dedim bana verdi
suragungor aydkut ayni belirsizlik benide endise ettiriyordu ama ameliyathaneye girdiginizde o filmlerdeki korkutucu ortam olmadigini goreceksiniz icerde muzik caliyor insanlar sohbet ediyor sizle konusuyorlar uyustuktan sonra zaten hicbir sey hissetmiyorsunuz baski cekistirme belli belirsiz hatta ben cekistirme hissetmedim baskida 2-3 dk hissettim dikis atilirken midem bulandi sadece ondada aninda bulantimi kestiler
suragungor dalginkiz bende bir sure oturup kalkarken yardim istedim 11. Gunum su an desteksiz kalkabiliyorum sizde birkac gun sonra desteksiz kalkabildiginizi farkedeceksiniz bence hala agrim oluyor yatakta donerken falan ama ilk gunlere cok daha iyiyim bide yataktan kalkarken once yana donup oyle yardim isteyin omuzlarinizdan tutup kaldirsin esiniz
dalginkiz suragungor dediğiniz doğruymuş ben ilk günlerin stresiyle öyle yazmışım demek ki şuan daha iyiyim kendim kalkabiliyorum 🥲
asennaa suragungor maşallah gözün aydın 🌺 gördüğüm kadarıyla omüde doğum yapmışsınız, iki gece mi kaldınız siz de, zorunlu mu ya o artık
suragungor asennaa tesekkur ederim evet omude dogum yaptim sali sabah yatis yapildi bir gun onceden yatis yapmami istedi doktorum kan idrar tahlili yapildi nst cekildi birkac kere tansiyon takibim yapildi gece istersen eve gidebilirsin ama sabah ilk ameliyat senin 6 da burda ol dediler bende o yuzden gece eve gitmedim o gece orda kaldim carsamba sabah ameliyata alindim carsamba ve persembe gece yattim cuma cikis yaptim
suragungor almila1723 cok tesekkur ederim ne demek insallah bebislerini bekleyen herkes saglikla ve kolaylikla kucaklarina alir🌸 benim ilk dogumumdu ve gerek internetten okuduklarim gerek cevremdeki insanlarin dogum hikayeleri beni cok korkutmustu herkes baska baska zorluk anlatmisti spinalden cok korkutulmustum ama herkesin tecrubesi aci esigi ameliyatina giren doktorun tecrubesi farkli olabiliyormus ben cok rahat bir surec gecirdim gunlerce acaba spinalden basim agrir mi diye dusundum ama cok sukur agrimadi🌸 hamileyken dogum sonrasi kanama konusunda bir gonderi gormustum 40 gun kanamaniz olacak diyordu bir iki arkadasima sordum evet 40 gun oluk oluk kanaman oluyor azalip azalip cogaliyor dediler hasta bezi taktim ben 10 gun diyen vardi cok korkmustum ilk gun hasta bezi taktim 2. Gun depende gectim kii sirf bu anlatilanlar yuzunden 2 paket depend aldim bir paketi hic acmadim digerinden de 2-3 tane anca kullanmisimdir su an normal ped kullaniyorum gunluk ped bile kullansam olur kan degil lekelenme seklinde cunku 2-3 damla anca geliyor hamilelikte cok korkutuldum ama kendi deneyimime gore asla korkulacak bir sey yokmus hamileliginizin tadini cikarin dogum ve sonrasida asla korkulacak bir surec degil biz kadinlar cok gucluyuz anne olunca ekstra bir guc geliyor ameliyattan sonra koridorda esimin kolunda yururken ben yapamazdim sen cok gucluymussun dediginde icimdeki gizli gucude farkettim 😊🌸
asennaa suragungor bi hafta öncesi zaten tahlil istediler, yine vereceksek öncesinde niye istiyorlar ya 😀 anladım teşekkür ederim
almila1723 suragungor Ay maşAllah çok sevindim darısı bize inşAllah ❤️Spinalden sonra bel ağrısı yaşayanlarda çok . Sizde şuan öyle bir durum söz konusu mu?
thecansu Bende yaygın anksiyete bozukluğu var ve doğurma korkum da var ama yazdıklarınız bana çok moral oldu. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim. 🌸 Gelmiş geçmiş olsun. 🙏🏻
pskzvl Yarın sabah doğumum var, öyle çok korkuyordum ki, sizin doğum hikayeniz bana çok iyi geldi. Umarım sizin kadar güzel bir doğum geçiririm. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah🌸💕
suragungor pskzvl ayy korkmayin sakin insallah cok rahat guzel bir dogum yasarsiniz bebeginize kavusmanin guzelligi asla tarif edilemez saglikla kucaginiza alin insallah 😊