ikinciprensimgeliyor Kizlar kismet olursa ben ikinci sezeryanimi olcam haziranda.ama pijama takimi olarak kisa kol mu uzun kol mu almam gerek? Adana cok sicak bir yer ama hastanenin klimasi falan cok soguk olabilir diyorum kendimce ve ameliyat sonu cok usur muyum acaba o ayda? Ilk oglum nisanda dogmustu.bu yaz bebegi olunca kararsiz kaldim
FasulyeveAnnesi ikinciprensimgeliyor canım benim yaz bebeği olacağı için yarım kollu al bence hastane soguk olur sa pike felan örtersin üzerine Adana da yaşayan biri olarak malum çok sıcak
Pamugum ikinciprensimgeliyor benimde dogum haziranda ve mersin de olacak. O kararsızlıkları bende çok yaşıyorum😱
hanifeGedikci ben bebecimodan yazlık tulum aldım. 9.90 kaçırmayın derim bolca alın malı cok güzelmiş 🤗
ikinciprensimgeliyor FasulyeveAnnesi aynen canim bide bunun eve gelmesi var.sadece hastaneyle bitmiyor🤗 adana sicagi da hicbirseye benzemiyo. bakalim artik
Taptazeanne Bende aynı şeyi düşünüyorum canim kimi hava ne kadar sıcak olursa olsun Kan kaybedildiği için usunuyormus zaten hastane dereceleri hep aynı olur belli bi ısıda yada soguklukta oluyor o yüzden kısa kollu bişey alıp üzerine sabahlık alabilirsin
ikinciprensimgeliyor Taptazeanne Evet cnm ipek tarzi al diyor kimisi terletmeyen sabahlik gibi.bakacam artik.oyle bir ay ki ne giyecegimi de ne giydirecegimi de sasirdim.😊
Nebahathumeyra Bir Adanalı olarak o mevsimde uzun kolluya ihtiyaç olacağını sanmıyorum tutki üşüdün diyelim yanına şal ya da penye ceker al ama uzun kolluya gerek Yok bencede
ikinciprensimgeliyor Nebahathumeyra Aynen adanadaki cehennem sicagi cok farkli ama ne bilim kimisi de diyo iste titreme tutuyomus falan diye.gerci sut inerse emzirmekten terlerim de .ay hayirlisiyla bir alalim da kucaklarimiza 😀
ikinciprensimgeliyor dmngrkm bende dusunmuyodum canim aklimi karistirdilar lohusa kan kaybediyor titreme sitma tutuyor falan ayagina corap giy uzun kollu giy diye aklim karisti.gerci az kaldi cehennem sicaklarina😃