dilaraturk8990 ozgerbas haklısınız en son 600 filandı galiba , duramıyorsunuz anlıyorum çok güzel bi heyecan :) sonuç ne olursa olsun en doğru zamanda olur unutmayın 🙏🏻
selenayyamakoglu16 Çok rahat kanda belli olur bende çok silik çizgi ile öğrenmiştim kanda çıktı 6 gün kala
ozgerbas selenayyamakoglu16 valla ben sanmıyorum pekte artık bu ayın gündemini kapatayım varsa var yoksa yok canım ondan kan verdim
Mzgnn0234 ozgerbas canım çok stres yapıyorsun , biseyi çok isteyince de olmuyor bende böyleydim oluruna bırak test bile yapma o kadar Bosver vücuduna yazık , dinlendir kendini Hersey nasip kısmet zamanı var belki de
shrbnkrks ozgerbas negatif değil bence sonucunuz pozitif ben regle 10 gün kala 2 çıkmıştı regle 2 gün kala 31 çıktı yani sizin değeriniz benim değerden yüksek ve regl gününüze daha var ümitsiz olmayın pazartesi tekrar test yapın sonrasında kan verdiginiz yerde tekrar kan verin
azizeoztopal ben 3 gün 2 gün ve 1 gün kala regliye erken idrar yaptım çıkmadı ve hamile olmadığıma çok emindim cünkü deli gibi karın ağrım vardı. reglim bugün 3 gün gecti idrer baktım silik görünce hastaneye gittim sonuç pozitif
pimpirikliana Havin49_ doğal yoldan mı gebe kaldınız yumurta geliştirici filan kullandınız mı peki 🫠Maaşallah bu arada sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏
Havin49_ pimpirikliana teşekkür ederim canım doğum yaptım 1 aylık oldular çok şükğr hayır Cnm kazayla oldu doğal yolla
pimpirikliana Havin49_ yaa Maaşallah Rabbim uzun ömürler nasip etsin 🫠🥰doğal yolla ikiz çok az oluyo genelde 🥰