mrvshnsrcgl beyzaa02 ya bende öyleyim oğlumda iştahım yerındeydı ama suan canım yemek yapmak yemek içmek hiç bir şey istemiyor Yiyemediklerimi oğluma yedire yedire ona kilo aldırdım bu ara
mervekalkann mrvshnsrcgl Aminn. Ben de kız istediğim için netleşene kadar bekleyeceğim detaylıda gösterir haftaya umarım 😂
mrvshnsrcgl mervekalkann inşallah net bir şey olursa ona göre yavastan hazırlıklar baslar eksikler jiç bitmiyor çünkü
beyzaa02 mervekalkann devlette söylemediler bende özele gittim öğrendim 🙂 ayrıntılı da daha kesin olur tahminimce
mrvshnsrcgl beyzaa02 evet oğlum nisan da doğdu ama biz batmandaydık çok sıcaktı orası mayıs ayında direk zıbına gecmiştim ama kilosu ıyıydı pişik oluyor dıye geçmiştim Suan olduğum il daha farklı uzun gıydırırm heralde
mervekalkann mrvshnsrcgl Benim için erken daha 19+1 olduk. Doğuma 2 ay kala alıp tamamlamayı düşünüyorum.
Zeyneplemutluluk mrvshnsrcgl şimdi anladım canım sezeryanda istediniz sandım. Benim ki mecburi sezeryandı anlık oldu her şey 6 cm açıklığım vardı sancı çektim o kadar ama birden kızım kakasını yapınca acil ameliyata alındım ve doktorlar o anda bana nasıl istiyorsun demedi kendileri direkt belden yaptı. Devlette doğum yapmıştım
mrvshnsrcgl Zeyneplemutluluk umarım ağrılarınız hafifler doğal olarak bel bölgenize tiksinmezseniz kuyruk yağı kremi öneririm ben suan onunla rahat gecırıyorum
beyzaa02 H_M_ Tam değil aynı baloncuk patlağı gibi hissediyorsun sonra 22 den sonra tam sert hissedersin
H_M_ beyzaa02 öyle hissediyorum bende ama plesanta önde acaba bir fark varmı fazla hissetmezsin diye okudum sanki ondan
mervekalkann beyzaa02 özelde de baktırdım ikili tarama için radyoloji doktoruna gittiğimde erkeğe benzetti ama kordon da olabilir dedi. 16. Haftamda da erkek gibi emin değilim bir bakalım dedi derken bebiş kordonu araya aldı eğleniyor bizimle resmen 😂 umudum haftaya. Devlette 18. Haftadan önce söylemiyorlar ya.
nurr19 mrvshnsrcgl 17 haftalık, ultrasonda bir hafta önden gidiyoruz. Kız dedi doktorumuz, ama ben hala erkek hissediyorum detaylı ultrasonu bekliyorum sağ tarafımda dolgunlık hissi var hareketleri de hissetmiyorum halen
mrvshnsrcgl nurr19 ya bende tam tersiyim erkek dediler kız hıssedıyorum detaylı ultrasonu beklıyorum😅
kubraklnc99 H_M_ hissetmeye başladınız mı benimde 19+4 daha bilemiyorum segirme oluyor gibi ama ben anlayamıyorum bebek mi normal bişey mi
Gks_01 H_M_ ben 17 ye girdiğimden beri hafif hafif hissediyorum şuan dışarıdan da pıt pıt belli oluyor hatta inanamayıp videoya aldım 😅
H_M_ Gks_01 maşallah ne güzel bende 17 hatta daha erkenden yavaş yavs hissettim ama tam tekme daha hissetmedim
linsmea mrvshnsrcgl öğrendik ben dünden beri çok hareketli olduğunu hissediyorum gece aşırı hareketleniyor. Normal mi acaba bu şu an 19+4 teyim. Her şey yolundadır inşaallah çok merak ediyorum 🥲
beyzaa02 Veya 3. Gebeliği olanlar daha erken hissediyor ben 10 gündür hissediyorum ama aynı baloncuk patlağı gibi bana da kız dediler ama bende hala inanamiyorum
Gks_01 H_M_ benimki de genelde gece yatarken hareketleniyor gün içinde pek anlamıyorum öyle can yakıcı bi tekme değil onun için erken hafiften hareketleri vuruyor 😅