Afram05 Kizlar 27. Haftadayim 2. Gebeligim ve erkek bebek. Kizimda cok hareketliydi hic durnuyordu bu bebis mi cok sakiin hep uyuyor mu yoksa bi sorun mu var beni endiselendiriyor arada tiktik veriyor yaşıyorum diye bitti:(( erkek bebekler daha az hareketli kizlar daha cok diyorlar ne diyorsunuz..
H_M_ Afram05 benimde erkek dedi doktor bende arada pıtpıt yaşıyorum 19+4 günlük hamileyim daha tam hissetmedim hareketlerini
Fatmanur_0416 Afram05 valla benim kız 13.haftada bile doktor ultrasonda baktığında çok hareketli diyordu ben hissetmediği için anlamıyordum 34+5 oldum bazen karnımı yırtıp çıkacak diye ödüm kopuyor 😁 hareketleri hissetmeye başladığımdan beri aşırı hareketli bunu doktorum da hep söylüyor
Aleynaaaag Afram05 bende şuan 27+2yim ve erkek bebiş bekliyorum dün çok hareketli olan bebeğim bugün aşırı sakin toplasan 2-3 kez hissetmişşmdr hareketlerini
betulmommy Afram05 bencede öyle, ilk gebeliğim 34. Haftadayım gece mesela hiç uykudan uyanmadım hatta hissetmiyorum bile buradakileri görünce korkuyorum hep niye hareket etmiyor diye🤣
Es07 Canım her bebek farklı karakter bence Benim bebeğim de çok hareketli değil Tatlı bir şeyler ye soluna uzan,müzik,ışık vs aç Allah sağlıkla kavuştursun An annelik ne değişik duyguymuş 🥺
Afram05 Fatmanur_0416 işte benim kızımdan öyleydi ama şimdi oğlum olacak hareket etsin ye saatleri sayıyorum :(
befaha Aleynaaaag benimde aynı ya 22 haftalık bazı zamanlar okdr hareket li ki bugün sürekli dinliyorum etsin diye çok az insan endiseleniyor
Sevgiiss Afram05 oğlum öyle hareketliydi ki eşim karnıma bakamazdı bi tuhaf oluyorum korkuyorum derdi kızım daha Sakin 29 hafta oldum sayılır oğlumla kıyas bile edemem. Yalnız bu sefer plesentam ön duvardaymış oda etkili sanırım
eladmn00 Afram05 benim de kız bebeğim ama çok hareketli değil günde 4 kere belki hissediyorum hissetmiyorum benim de aklıma takılıyor bu aralar
sibely12 Afram05 buna kesinlikle katılıyorum ilk çocuğum erkek içerde kesinlikle varlığı yokluğu belli olmazdı 22. Haftadan sonra hissettim ben dürtmedikçe hareket yoktu sürekli elim karnımda dürtüklüyodum hareketlensin diye hatta en son doğurmadan 2 gün önce ağlayarak hastaneye gitmiştim hareketleri yok diye meğer uyuyomuş içerde ama dışarı bi çıktı pir çıktı şimdi 3 saniye poposu yer görmüyo aşırı hareketli şimdi 2.ye hamileyim 15. Haftamdayım daha cinsiyeti belli değil herkes kız diyo ama içerde aşırı hareketli 14 te hissetmeye başladım hele sırt üstü uzandığımda sanki horon tepiyo gibi o denli hissediyorum 🤷♀️ sorun bendemi falan diye hiç strese girme tamamen bebişle alakalı
sarilale123 Afram05 katılıyorum bede duydum erkekler daha az kızlar daha hareketli. Yorulduğunuzda da az hareket ediyor bebekler tatlı falan yiyin dinlenin. İçerde sakin dışarı da fırlama oluyorlar 😁
tugba0305 Afram05 yaşam belirtisini veriyorsa içiniz ferah olsun hiç hareket etmezse tedirgin olursunuz