vanilya_kokusu_ atesvesu evet çocuğu bırakıp gitmek çok zor ya 😔 Allah’ım onların başından eksik etmesin bizi inşallah ya🥺🤲🏻
Fatma_furkan1996 İkinci doğum daha kolay oluyor diye duymuştum ama maalesef benim kızımın da gelmeye hiç niyeti yok kanala girmiyor bir türlü ama bu sefer bende de korku var ilkinden daha fazla korkuyorum birde arkada bir evlat bırakınca haliyle 😞
Sevgiiss vanilya_kokusu_ vallahi senin doğumunu kendi doğumum gibi bekliyorum çok kafana takıyorsun kuzum inşallah buraya çok korktum ama her şey çok güzeldi yazmak nasip olur canım
vanilya_kokusu_ Sevgiiss panik atak var diye öyle oluyorum Malesef ya halbuki korkulacak hiç bişey yok sonucya daha önce amelyat oldum
Elisa0110 vanilya_kokusu_ bende başlarda hiç korku yoktu ama zaman azaldıkça korkmaya başladım. Bir de Panik atak hastası olduğunuzu nasıl teşhis ediyorlar
vanilya_kokusu_ Elisa0110 piskiyatriye gittim orada teşhis aldım panik atak belirtilerinin hepsi bende verdi ilk gebeliktem sonra çıktı
Zehrailly vanilya_kokusu_ Ay valla ne yalan söyleyeyim ilk doğumda hiç korkmamıştım saatlerce sancı çekmek bile zor gelmemişti ama şimdi ikinciye hamileyim ve bu sefer doğum beni korkutuyor ilkinde çok tecrübesizdim bazı tatsız olaylar yaşandı ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi. Şimdi herhalde geride bırakacağım oğlum için korkuyorum üstelik ya bu sefer de zorlanırsam veya da ya bu sefer daha zor olursa diye korkuyorum. İnşallah bu sefer daha kısa ve daha kolay olur 🥲
vanilya_kokusu_ Zehrailly inşallah canım hepimizin doğumu selametle ve kolaylıkla geçer 🙏🏻🫶🏻Allah’ım bizi evlatlarımızin başından eksik etmesin inşallah 🙏🏻🤲🏻🥹🩷 çok zor arkanda bir çocuğunu daha bırakıp gitmek 🤲🏻ben ilk gebeligimde hiç korkmadan gittim çok güzel de geçti çok şükür inşallah buda öyle olur ya 🥺
vanilya_kokusu_ Elisa0110 ne gibi belirtiler vsr sende mesele benim durup dururken birden içime sıkıntı giriyor çarpıntım başlıyor korkudan yerimde duramiyorum başim sanki dönüyor 🤦🏻
Elisa0110 vanilya_kokusu_ Bi anda olmuyor da Bi kavga Bi şey olduğu zaman kalbim çok hızlı atıyor. Hep böyle kötü bişey oldu olacak hissiyatı oluyo özellikle araba da giderken önceleri kalbim ağrıdığın da kalp krizi geçirdiğimi düşünüyordum
svgnn vanilya_kokusu_ al bendende o kadar benimde erken doğum riskim var ve ilk gebeliğim ne olacak ne bitecek hiçbir şey bilmiyorum hem normal dogumdan hem sezeryandan korkuyorum :(