kavalakurabiyesi Kızlar valla su içmeye korkuyorum Özellikle geceleri işkence oluyor ya hemen çiş geliyor ve gitmezsem patlayacak gibi mesaneye baskı oluyor resmen mesanemde sancı var 😭😭😭😭 sizdede aynı mı
kedimekim kavalakurabiyesi üçüncü gebeliğim olmasından mı bilmiyorum ama 13. Haftadayım şu içiyorum 5 dk sonra tuvaletteyim geçe en az 5 kere kalkıyorumdur
rege0119 kavalakurabiyesi 34 haftadan selamlar . Gece en az 3 kere gidiyorum . Eşim diyor bütün gece evde pat pat yürüyorsun korkuyorum bazen 😂
Hepimizinsorunlarivar13_ kedimekim bir anda içmemek lazımmış oturduğumuz yerden yavaş yavaş 2 3 dakika da bir
serena35 kedimekim bende 2. gebeliğim ilkte hiç böyle değildi ama bunda 2. aydan beri hep tuvalet. sayamıyorum günde 20 falan gidiyorumdue heralde çişe 😂
caca01 Benim de ikinci gebeliğim 29. Haftamdayım durum şimdiden aynı🙄 artık bu hamilelik tüketmeye başlıyor insanı bir süre sonra benimkilerin arasında çok az var bir de
Gzde_defne kavalakurabiyesi canm akşam saat 8 ve 9 dan sonra su içme yada en fazla 1 bardak.ben bu şekilde 1 yada 2 kere kalkıyorum :) 37.haftam
kavalakurabiyesi Gzde_defne gece bile içiyorum çünkü çok susuyorum ama deneyeceğim teşekkür ederim ❤️
Fuunndaaa kavalakurabiyesi kavalakurabiyesi gündüz işte öyle olmuyor yaklaşık 3 litre su içiyorum ama evde gece yatınca neredeyse 15 dakikada bir lavabayo kalkıyorum su içiyorum kalkmışken bir kaç saat aynı döngü hep var :) 35 haftalık olduk belki 10 kere kalkıyorum geceleri