Kaderskmen Kızlar sekerim şuan 180 acile gitmelimiyim? Ağız kuruluğu ,gozlerde yanma , bas agrisi var.
Hanife_ Kaderskmen acilde pek yapılcak bişe olmuyor ben 220-230 çıktığında hemen yürüyüş yapıyorum bi kase yoğurt yiyorum biraz düşüyor ya da insülin kullanıyorum zaten ek iğne yapıyorum tokken
Nalanktl Kaderskmen şekerin 180 olması vücuduna anlık zarar vermez. Gitmene gerek yok. Perhiz ve yürüyüş ile düşürmeye çalışmalısın.
Yusske Kendini iyi hissetmiyorsan git. Sonuçta ne kadar kotu olup olmadigini acildeki doktorlar daha iyi bilirler.
Yusske Ben gecen hafta seker yuklemesi yaptim 160 cikti. Sonra ayrintili test yaptilar ordada normal cikti. Ama yinede ne olur ne olmaz yedigime ictigime dikkat edip bolca hareket etneye caliscam 😊
Kaderskmen Yusske doktorumla konuştum gitme dedi bol bol su ve yürüyüş yap uyuma dedi. 150 düşürduk . Pazartesi endokrin bölümüne gidicam. Şeker yüklenmesini yaptırmak istemiyorum.
Hanife_ Veten sabah öğle akşam yemekten önce hep yapıyorum tokluk 200 ve üzeri olduğunda tokken de 4 ya da 6 ünite fln yapıyorum
Hanife_ Veten 160-170 olduğunda tokken yapmıyorum 200 üstünde olduğunda vuruyorum çocuk çünkü hemen düşmüyor