biricikkkkkkeee Kızlar 2. Gebeliğim 18+4 haftalık gebeyim bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum normal mi bu durum
namkol1 biricikkkkkkeee Yakında hissedersiniz biraz kilo varsa ondan da olabilir. İkinciye hamileyim bende 18. Haftada hissettim
krizantemmm biricikkkkkkeee benim ikinci gebeliğim 14. Haftadayım 10 gündür falan birkaç kez pıt pıt hissettim dün gecede sanki içimde birşey kaydı gibi oldu anlık ama yok ya bebek değildir diyorum bu kadar erken hissedemem herhalde
Fatma_furkan1996 biricikkkkkkeee 20.haftadan sonra hissetmeye başlarsın canım gayet normal şuan hissetmemen
sevvoos papatyakokulugece bende aynı oldum,göz seğirmesene benzerdi 13.hafta sonunda kaymalar,kımıltılar hissettim
namkol1 eabilin6 Bilmem ki bu mümkün mü :) bağırsak hareketi olabilir. Yada çok mu zayıfsınız. O haftalarda hissettiğim şeyin çocuğun hareketini olmadığını söylerdi doktorum Ama olabilir de tabiki. İlk gebeliğimde 22-23 haftada hissettim oda balık gibi kayma hissi gibiydi
eabilin6 namkol1 ben de öyle balık kayma hissi gibi çok hafif hissedeceğimi söylemişti başta bende o değildir dedim ama o bence çok farklı bir his ve hep genelde aynı yerlerde 🥹
papatyakokulugece almila1723 ters falan değil ikinci çocuk normal hissediyor olmam nasıl olduğunu bildiğim için normal aşko zaten tekme tokat değildi hissettiğim şey 🤣 çocuk hissi de ilk haftalarında bağırsak hareketi gibi hissedilir ben segirme hissettim
papatyakokulugece Es07 Aydan95 sekizi bilmiyorum benimki ikinci çocuk ve 10.haftamda segirme şeklinde hissettim bunu çevreyle Paylaştım erkek olacak denildi ve oğlum oldu.hissettiğim şey tekme değildi yine diyorum segirme hissettim ben ilk aylarda tekme yemezsiniz bağırsak hareketleri şeklinde küçük küçük gelir o his"aydan95 bunda komik birşey görmüyorum."kilodan kaynaklı olabilir ben 53 le hamile kaldım.
Aydan95 Es07 degil tabiki mumkun mu? 😁8-10 haftalik bebek 2-6 gram bir sey mumkun degil) 2-3 degil 4 cu gebelik bile olsa mumkun degil. Bogle seyler soyleyip sadece diger gebeleri huzursuz etmekden baska bir sey yapmiyorlar
Es07 Aydan95 Bence de hissedilmez ya Şaşırdım kaldım 18 haftada emin olamadım ben Doktor sordu Gaz mı kelebek kıpırtısı gibi çok küçük dedim Bebek dedi 😌 20 hissettim 22 belirgindi artık 😂😂
Aydan95 Es07 normali zaten sizin yasadiginiz sey, 2 ci gebelik bende de 15 de bir az , 19 da normal hissetdim, 22 de artik kesindi)
merve_tp O kadar erken nasıl hissediliyor ki ? Bana da garip geliyor. 12 haftalık hamileyim hissettiğim tek şey gaz 😛
Seraymesut Es07 erken dediği şey ilk hamilelikten 1 hafta öncesi mesela ilk genelik 20 ncı haftadaysa 2 ncı si 18 17 haftada gibi benim 4 nucu gebelik yaşayan 1 tane ama buna rağmen 16 haftadayim daaha hissedemiyorum yada hissetiklerim bebek hareketleri bagigirsak hareketleri de olabilir ben bile anlayamiyorsam onlar hiç anlamaz