saziment merve_tp nasipse eylülde doğum yapacağım ben hep uzun kollu tulum ve ikili alt üst takımlar almayı düşünüyorum bacım
Eliffff58 merve_tp daha erken 5 6 aylık olsun o zaman alacağım birde yaşadığınız şehir sıcak biryerse çıkçıtlı kısa kıyafetleri uzun ve ince almalısınz 2 kızım var ben öyle yapıyorum bu mevsimde
1_prensesannesii merve_tp ben de Eylül annesiyim kısmet olursa halihazırda bir kız bir oğlan annesi olduğum için ihtiyaçlarımızın çoğu hazırda bulunuyor 😂 geçenlerde dayanamayıp beyaz bir beşli takım aldım çok beğenince 🥲
kvsr1603 merve_tp Ağustos ortası olacak gibi benim yaşadığım yer çok sıcak Ekim’de bile sıcak oluyor o yüzden çok kışlık almayı düşünmüyorum
merve_tp saziment ben de sorun olmazsa ağustos sonu eylül başı doğum yapıcam. Acaba ince uzun kollu mu alsam. 0-3 ay uzun kollular aldım bir kaç tane
merve_tp Eliffff58 istanbuldayız. Bakalım ilk etapta kısa kollu zıbınlar akşam giydirmelik de ince uzun kollu alırım herhalde
krizantemmm merve_tp ağustos başı doğum olacak nasip olursa bir kaç takım kısa kollu alıcam dışarda vs giydirmek için evde genelde zıbınla duru zaten onun dışında uzun alırım Eylül’de hava serinlemeye başlıyor zaten