nisaninannesiiii Normalde hep erken yaparım ki Dinlenmiş yemek her zaman daha lezzetli oluyor ama pişirilip direk yenmesi gereken bir yemekse bende akşama bırakıyorum
kurkmantosuzmadonna cherrybloom0 ay bugünkü yaptığın menü favorim menülerimden ben de sadece salata yerine cacık yaparım. Afiyet olsun canım.
kurkmantosuzmadonna eylusko ay bir taraftan iyi ama ben hep akşama doğru yapmaya alıştığım için şu an erken yapmak tuhaf geliyor. Ay afiyet olsun hamburgeri ben de çok severim.
XBirmelekannesiii kurkmantosuzmadonna eşim gelmeden 1 saat once yapıp daha dumannı ustundeyken ındırıyorum sıcak taze yemek sevıyoruz
kurkmantosuzmadonna XBirmelekannesiii ben de öyle severim normalde. Ama bebeğin olduktan sonra o uyuduğu an yapıyorum. 🥲
gizemli00 kurkmantosuzmadonna bende bı ara kahvaltıdan sonra yapardım kolay olurdu bu sıralar akşama doğru yapiyoeum 4 de filan
Havin49_ kurkmantosuzmadonna ben ev işi bitirdiğim gibi yemeğe gitişiyorum 5-6 gibi hazır olmuş oluyor eşim işten geliyor çünkü
kurkmantosuzmadonna karpuss ya bir taraftan iyi sevenler için. Ben aslında taze sıcak sıcak seviyorum ama bebeğimden sonra değişti. 😄
semosderler2 kurkmantosuzmadonna benim kayınvalidem de sabah kahvaltı sonrası yapıyor dinlenmiş yemeği tercih ediyorlar ama ben eşimin gelmesine yakın yapıyorum
kurkmantosuzmadonna semosderler2 herkesin belli bir alışkanlığı var sanırım. Ben de sıcak yemek severim ama bebeğimden sonra çoğu zaman erken yapmak zorunda kalıyorum.
Sevgiiss kurkmantosuzmadonna benim annem kahvaltıdan bile önce hazırlar . Sabah 6 da kalkar her gün tuvaletleri yıkar toz alır odası siyah hep toz oluyor önce yemeğini yapar sonra kahvaltısını hazırlar . Ben öyle değilim ne zaman canım isterse 😃
papatyakokulugece kurkmantosuzmadonna mesela bi yere misafirliğe gideceksem geceden yaptığım da oluyor. çocuk olunca bu sabah rutini şaşıyor arada ama fırsat olunca direkt yemeğe girisirim
kurkmantosuzmadonna papatyakokulugece evet. Ben de büyük yemeklerin mesela nir kısmanı geceden hallediyorum bebeğimden dolayı. Aslında taze sıcak yemeği seviyorum.