endlesslove1 etkafa Gölcük medar daha uygun diğerlerinden ben hep araştırmıştım diğerlerine göre 1000 tl daha uygun bilginiz olsun
endlesslove1 etkafa adını hatırlamıyorum canım ama aradığınızda sadece 2 doktor bakıyor biri doçent biri radyalog ben doçente gitmiştim 4 bindi o zaman şimdi 5 olmuştur diğer yerler 6/⅞ bin
Meerrvee endlesslove1 sabah erken gidilmesi gerekiyormuş.eşim 7.40 gibi ordaydı. Saat 8 olmadan 30 kişi falan vardı dedı.
esranurmom Meerrvee ya belki 10 kere gittim açıldımı ne zaman açılacak hep belli değil dediler bugünde 11 de gidecektim dolmuş bile bu nasıl iş ya vallahi sinir oldum
Meerrvee esranurmom bizde erken gıtmezdık Baska postlarda okumuştum erkenden sıra oluyor falan dıye ona binaen erken gönderdim eşimi. Hatta bana kalsa 6 buçukta gönderecektim adam gıtmedı. Çünkü oyle yazmışlardı alabılenler.
zynpmert Hmm desenize kaçırdık. Bende karar değiştirdim şehir hastanesinden vazgeçtim. Kendi kontrollerime gittiğim doktoruma yaptırıcam Gölcük medarda. Uğraşmaya değmez kendi yandaşlarına dağıtsınlar randevularını onlar 😏
zynpmert esranurmom ücretli. Kendi doktorum kendisi. Geçen ay 5800 fiyat almıştım değişmemiştir sanırım
esranurmom Meerrvee ya hastane yakın da değil 2 vesait gitmem gerekiyor eşim çalışıyor bende sabah karanlık tek gitmim diye 11 gbi gidecektim nasip olmadı 😏
zynpmert Meerrvee sizin için demedim de tanıdığı olan uğraşmadan alıyor. Biz de belki giderdik erkenden ama günü belli değil saati belli değil nisan randevusu açılıp açılmadığı belli değil. Enteresan bir durum her gün yoklaman gerekiyor ki şehir hastanesi de sürekli gidip gelinecek bir mevkide değil yani :)
Meerrvee esranurmom ben doktoruma sordum Eray hoca perınatalog bence onda yaptır dedı Eray hoca da 6 bın dıyolar . Ben bulamazsam ona yaptıracaktım.
esranurmom Meerrvee ben şehir hastanesi takipliyim ve eşleri içeri almıyorlar zaten usg de kısa sürüyor eşimde çok görmek istiyor özelde detaylıda eşleri alıyorlar mı acaba ?
Meerrvee esranurmom İzmit’te özel muayenehanesi varmıs. Eray çalışkan Instagram sayfasından adresine bakabilirsiniz