esinbalkir 22+3 teyim 70 kilo ile hamile kaldım şuan 71,5 kiloyum + bir buçuk kilo ile yola devam 😃 umarım böylede devam eder
sumbul2509 iremkelleci 30+5 10 kilo aldım. Geçen ama karnım aşırı şiş. Geçen hafta doktor bebeğin suyu fazla dedi şeker takibi yapıyorum bu hafta tekrar gideceğim inşallah azalmıştır suyu
1233456 iremkelleci 16 + 3 2 kilo aldım ama tek bi sorun var 80 kilo hamile kaldım 🥲 tek tesellim kimse 80 kilo olduğuma inanmıyor
mrvshnsrcgl 16+4 olduk 74 ile hamile kalmıstım 72 ye düştüm Bulantım kusmam olmadı ama iştahsızlığım vardı, sürekli hareket halindeyim okul ev spor derken suan almadım
nur1291 suragungor ayy benimde kilo fazlalığım var 3. Gebeliğim 6 haftalık hamileyim 10 sene sonra 🫣 bilmiyorum nasıl biticek inşşalh çok almam çünkü kilo çok fazla zaten 😟
suragungor nur1291 insallah canim ben bu kiloyla hamile kalinca doktorlar kizdi baya en fazla 8 kilo alabilirsin daha fazla almayacaksin demislerdi bende nasil olcak o diye korkmustum ama cok sukur 4 kilo aldim dogumdan sonrada onceki kilomun altina indim baya umarim bu vesileylede zayiflar ideal kiloma inerim😂
gkc990_ İlk doğum da 45 ile hamile kalıp 62 kiloyla doğurdum ikinci hamilelilkte 53 ile hamile kaldım 72 kiloyla doğurdum şimdi 63 kiloyla hamile kaldım 69 kiloyum 6 kilo almışım 31 haftalık oldum 🤭
alicsyndrome 20.haftadayız +2 ile devam ediyoruz 🙈biraz düzensiz besleniyorum ama bi düzene sokmak lazım
bastas Haftadayız 63 kiloyla başladım güncelde 71 kiloyum 8 kilo almışım, hep balık etli kiloya meyilli biriydim ben kendimi 85 90 la giderim doğuma sanıyordum banada sürpriz oldu 😃
bilgedenizokaribal iremkelleci 35. Hafta dayım. 52 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 61 kiloyum. Toplam 9 kilo aldım 35 haftada
CeylanAras iremkelleci 45 kg hamile kaldım şuan 60 kg oldum nasipse pazartesi planlı Sezaryan olucam :)