iremkelleci Kaç kilo aldınız ben hiç mide bulantısı vesaire yaşamadım iştahsızlıklarım oldu ama yinede atıştırıp geçiyodum şimdi iştahlıyım baya 22+2 deyim 78 kiloydum geçen hafta tartıldığımda 🙁 kaç kilo ile hamile kaldığımıda bilmiyorum ona göre hesaplasam
suragungor iremkelleci ben 112 kiloyla hamile kaldim 116 kiloyla dogurdum dogum yapali 10 gun oluyor 102 kiloyum 😂
nur1291 suragungor ayy benimde kilo fazlalığım var 3. Gebeliğim 6 haftalık hamileyim 10 sene sonra 🫣 bilmiyorum nasıl biticek inşşalh çok almam çünkü kilo çok fazla zaten 😟
suragungor iremkelleci tesekkur ederim cok sukur iyiyim insallah sizlerde saglikla bebislerinize kavusursunuz🌸
elfoohsn iremkelleci Gebe olduğumu öğrendiğimde 45 kiloydum, hiç mide bulantısı iştah kaybı yaşamadım iki gün önce 55 kiloydum doktorum kilo alımımın normal olduğunu söyledi düşük kiloyla gebe kaldığım için, bu nedenle kiloyu umursamadan devam ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız 🥰💕
karpuss iremkelleci 23+4 deyiz, +6 kilo ile devam bana da fazla almışım gibi geliyor 😅 daha da alırım büyük ihtimalle çünkü iştahım çok fazla açık yemek yiyim bir saat sonra tekrar acıkıyorum😅😅
caca01 Ya siz nasıl hamilesiniz ben anlamıyorum, bu kadar az kilo alanları duyunca saçıma ak düşüyor. Ben kendimi durduramıyorum resmen içimde bi canavar var sürekli yemek isteyen, e mide bulantısı da yaşamayınca insan 30.haftasına 18 kiloyla giriyor 🥹
fgormez caca01 hayır öyle takılma kiloya çok mu zayıftın gebeliğin başında ondan olabilir.kızımda 25 kilo almıştım mesela boğazım durmuyordu hiç bulantım olmamıştı mesela ikincide de 5 aya kadar midem bulandı iştahım hiç yok iki ana öğün iki ara öğün yapıyorum az az yiyebiliyorum içim almıyor aynı beden aynı kişiyim kimseyle kıyaslama önemli olan bebişler
tospikannesiiiiiiiii caca01 Yanlız değilsin arkadaşım 35+2 ile 20 kğ devam 😁 kız hiç bizim kadar alan da yok herkes en fazla 8-10 kğ almış 😁