Zuhales Son olarak Kerem ve Miran arasında kaldık, oylamaya sunmak istiyorum sizce hangisi kızlar? Ve siz hangi isimleri düşünüyorsunuz ⚡️🧸🎈❣️💐
nazlihasan Zuhales benim oğlumun adı Kerem olacak inşallah💙 ama Miran da bana hoş geldi kulağıma anlamını bilmiyorum ama hem değişik hem güzel 🙈
Behiye07 Zuhales Miran ismini bende koymayı düşünüyorum hatta o isimle ilgili post açmıştım Miran mi Aras mı diye 😊😊
Zuhales nazlihasan Miran nın anlamı Mutluluk veren gün, barış, huzur, beyler gibi bikaç anlamı var :)
Papatyammm Benim oğlumun adı da Kerem olacak inşallah o yüzden oyumu Keremden yana kullanıyorum 😉 Ama Miran ismide güzel ve anlamlı hakkını yiyemem 😊
Mom98 Zuhales fakat şöyle ki kur’an da geçen hiçbir isim hafif değil ki zaten hepsinin anlamlı anlamları var ben Allah yolunda çocuklar yetiştireceğime inanıyorum inşallah evlatlarımda karakterleri ile isimlerinin haklarını verecek 😊
Zuhales Mom98 Çok güzel düşüniyorsun ancak söylemesi kolay olan dediğin niteliklerde çok isim var, ilerde çocuğun sevip sevmeyeceğini de düşünmelisin kanaatimce♥️