rubyyyy Hurma yemek, ananas yemek, korunmasız ilişki, squat yapmak vb. doğumu başlatacak şeylere ne zaman başlanmalı arkadaşlar 36 haftalığım dün doktor kontrolüm vardı ama sormayı unuttum.
melegim91 rubyyyy korunmasız ilişki haricinde diğerlerini 34 haftada başlamıştım ben 38+0 da kendi sancımla doğum yapmıştım sen yine doktoruna danış tabi ben doktorumun tavsiyesi ile ilerlemiştim
tugbaustuntas rubyyyy valla ben 36. Haftada başlamıştım 39 olduk hala gelen giden yok tabi siz önce doktorunuza danışın herkesin vücudu bir olmuyor maalesef
ebrudefnee rubyyyy hurma yemek vs 36. Haftadan sonra başlanabilir diye biliyorum squat vs de yapabilirsiniz çok ağır şekilde yapmadığınız sürece
1anneninsesi rubyyyy 37.haftada başladım. 39+3’te oğlum doğdu. Hemen gelmiyor bebekler zaten. Allah kolay doğumlar nasip etsin. 🤲🏻🌸
kayrosmom 35deyim başladım tüm tuşlara basıyorum çünkü bebeğim iri ve ilerden giden bi bebek normal doğum istediğim için simdiden basladım her şeye
mervekocogl rubyyyy biz 35 de başladık doktorumun önerisiyle. Normalde 36 37 den sonra başlanıyor. 39+2 olduk hala gelen giden yok😅