merylii_ Kızlar 8+5 deyiz. 21 aylık oğlumla ben aşırı grip olduk. Dün gece acilde serum falan takıldı bana doktor bi de aksef 500mg yazdı hamile olduğumu söyledim. Sorun olmaz dedi ama kullanan var mı özellikle de erken haftada sıkıntı olmaz değil mi ?
aslans merylii_ o haftalarda serum aldım ama sodyum klorür dü sanırım sadece. Ekstra bir şey katmiycam dedi. Doktor verdiyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntı oluşmaz
tugbaustuntas merylii_ bende kullandım ama 35. Haftadaydım sanırsam doktorum sorun olmaz kullan demişti ama sizinki erken hafta bilemedim ama kendi doktorum onlarda doktor bilirler ne olduğunu demişti
beautiful_ merylii_ evet kuzum hafta sonu fazla aktiflik yok ben de 2 haftadır grip oldum hastaneye gidemiyorum korkudan
merylii_ aslans valla benim serum da baya dolu doluydu bulantı ağrı kesici vitamin takviyesi falan 1 tane 1 kglık bi tane 100 ml 1 tane de 250 ml serum taktılar roplam üç ayrı serum yani bi de üstüne antibiyotik verdi işte
Es07 İdrar yolu enfeksiyonu için kullandım bende antibiyotik Tehlikeli değil mi dedim enfeksiyon daha tehlikeli dedi Kullandım cnm bir sorun olmadı Bol bol su iç Geçmiş olsun 💐
merylii_ Es07 su zaten bol tüketiyorum doktor zaten körü bir şey yapmaz diyorum ama haftam erken olduğu için korktum açıkçası
merylii_ tugbaustuntas ya başladım mecbur enfeksiyon baya yüksek çıktı kanda doktora da üç kez sordum bir şey olmaz demi diye olmaz ama enfeksiyondan olur dedi bilmiyorum inşallah hemen atlatırız sorunsuz
tugbaustuntas merylii_ ben çok kötüydüm 2 güne geçirmişti inşallah bir an önce atlatırsınız doktorun dediği gibi enfeksiyon daha riskli