bsrbrkysr184_ _Medine ilk doğduğunda da babasına benziyordu sonra tamamen bana döndü biz eşimle çok benziyoruz kardeş gibi olduğumuz için 😅
beautiful_ _Medine eşimle birbirimize çok benziyoruz seven sevdiğine benzer dedikleri çok doğru oğlumuz da bizden birşeyler almış bakalım bu bebişimiz kime benzeyecek 😂😂🤭
semosderler2 _Medine kızım babasının kopyası bana benzeyen tek şeyi inatçı oluşu onuda çekmese daha iyiydi 😂
Deleted33000 _Medine ilk ikisi babasına üçüncü gören kp e benzetiyor daha bişey demiyorum ben kendimi balkondan atmaya gidiyorum😂😂😂😂
papatyakokulugece Deleted33000 ikiside bana benziyor Esim tarafı bu çocuk kime benziyor deyip duruyor kv eşimin dayısının kızına benzetti ne alakaysa benzemesine benzesinde dıdının dıdısını araya niye katiyon 🤣
Deleted33000 papatyakokulugece sana benzemesin de kime benzerse benzesin kafasindlar yaw bitek görümcem bana benzetiyor diğer herkes kp bemzetiyor bende diyorum huyu benzemesin diye eşim gülüyor 😂😂😂
aogoya _Medine oğlum renk olarak bana tip sima babasına kızım bana benziyor ama renksiz 😅 bakalım 3. Kime benzeyecek
seher_3590 _Medine kızım hem bana hem babasına çok benziyor yani karşıdan bakınca gözleri ve saçları ben geri kalan kısmı aynı babası 😃🥰