zehra_pinarci _Medine ilk doğduğunda bana benziyordu 1 yaşına kadar şimdi 3 yaşında babasına döndü tamamiyle 😄😄
vanilya_kokusu_ _Medine kızım var bitane bana benziyor ikinci kızım da yolda inşallah oda bana benzer gerçi biz babasıyla da benziyoruz 😂
Havin49_ _Medine ilk oğlum babasına ikizlerim den biri net bana benziyor diğeri çok zayıf olduğu için yüzü fln belli değil şuan ama saç kaş benimki gibi sarı😀😀
_Medine zehra_pinarci yaaaa inşallah benimki bana benzer diyom ya😁sonuçta ben taşıyorum 9 ay 😅ama işte ne olur bilmem hayırlısı olsun
_Medine vanilya_kokusu_ inşallah gönlüne göre olur benimde ilk gebelik inşallah bana benzesin istiyorum 😁
demirrleydi_ _Medine kızım doğduğunda babasının kopyasıydı şimdi giden sana bezniyor diyor oğlum doğduğunda benim kopyamdı şimdi 4 aylık olacak herkes babasına benzetiyor
1oglanannesi _Medine çok bebeken kocama benzerdı büyüdükce ikimizin karışımı oldu 🤗ikinci oglum bakalım kime benziycek 😂
ikiprensesannesi___ _Medine kızlarım babalarına oğlumu bana benzetiyorlar ama bence oda babasına benziyor
ikincibahar_08 _Medine kızım 2 yaşına kadar babasının kopyasıydı 6y yaşında herkes bana benzetiyor kopyan diyorlar oğlum olacak şimdi babasına benzer inşallah çok isterim
nurellaaa__ _Medine iki çocuğumu da bana benzetiyorlar kaynanam çıldırıyor onlara benzeyen çıkmadı diye 3. Ye hamileyim bakalım bu kime benzeyecek çok merak ediyorum 😂
1Ali 16aylık bir oğlum var %90babası 🤣dudak şekli bana benziyor sadece. Birde eşim yeşil gözlü oğlum kahve. Onun dışında özellikle bebeklik fotoğrafları vs birebir aynılar🫠