clementine16 Merhaba 1 ay sonraua detaylı ultrason randevusu almam lazım Tekirdağ, Edirne,Kırklareli tarafı hepsi olur yeter ki iyi bi doktor olsun önerisi olan var mı
mommyyy2 clementine16 Tekirdağ şehir hastanesin de yaptırdım Doktorum da Hakkı şerbetçi isminde bir doktordu gayet memnun kaldım
babyymom59 clementine16 tekirdağ şehir hastanesinde esra hanıma yaptırdım o kadar tatlı bi doktordu ki insanın bütün stresini alıyor tavsiye ederim ama öncesinde başka bi kadın doğuma gidip perinatolojiye yeşil alan açtırmanız lazım mhrsden randevu alabilmeniz için
mavikalpvemavikalp clementine16 tekirdağ şehir hastanesi esra hanıma yaptırdım Sabah saat tam 10da açılıyor randevu ve 1 dakika içinde bitiyor O saate almanız lazım
clementine16 babyymom59 yaşadığım yerden açtırabilir miyim Tekirdağ merkezden mi açtırmam lazım? Bir de detaylı fotolar veriyorlar mı devlet hastanesinde de?
clementine16 damlasv merhaba yanlış anlamazsanız yaptırdığınız zaman ücreti ne kadardı güzel fotoğraflar yakalayıp güzel bilgilendirdi mi?
clementine16 mavikalpvemavikalp doktor güzel ilgilendi mi acaba ve detaylı fotoğraflar verdi mi kalitesi iyi miydi?
babyymom59 clementine16 Bu arada yaşam hastanesinde ki atilla kan da çok iyi ilgili ben kendisinden takipliyim ama randevu bulmanız biraz zor olabilir
myangelson clementine16 Tekirdağ şehir hastanesinde perinatoloji doktoru çok iyiydi çok memnun kalmıştım
clementine16 myangelson adını hatırlıyo musunuz önce perinatolojiye birininin yönlendirmesi mi gerekiyor direkt randevu alabiliyor muyum
myangelson clementine16 herhangi bir devlet kadın doğum doktoru yeşil alan açıyor 3 ay geçerliliği var çevre illerde bakabiliyorsunuz randevu. Ama direk alamazsınız yeşil alan açılmadan. Benim zamanımda tek doktor vardı Esra hanımdı da soyadını hatırlayamadım
babyymom59 zeynebzeyneb 3.200 tl muayne doğum için henüz konuşmadık mart ayında ki randevum de gün alıp fiyat konuşucaz