Gmzyldiz Kızlar merhaba bende yumurta çatlatmak için klomen kullandım ertesi ay günüm geçti hcg değeri 110 230 en yüksek 600 e ulaştı sonrasında düşerek kimyasal gebelik geçirdim. 3 ay sonra tekrar klomen kullandım günüm geçti idrar testi pozitif çıktı aynı gün kan tahlili yaptım 1276 çıktı. Sağlıklı gebelik midir kese gözükür mü ? Cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏼🤔
Pamukgirl Gmzyldiz değerin güzel aslında benim 2108 di keseyi görmüştüm 4+4 günlüktü. Bi git istersen belki görürsün hayırlı olsun bu arada 🙏❤️
FtMs Gmzyldiz benimde klomen kullandığım ay kimyasal gebelik oldu sonra bi ay ara verdim ikinci ay hiç bi müdehale olmadan hamile kaldım inşallah kalp atışlarını da duyarsın çok stresli geçiyor ilkinde böyle durum yaşanınca 😔
Elyesaa3 Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun 🤗 evet 1500-3000 arası kese gözüküyor. Pazartesi randevu alın inşallah görürsünüz miniginizi 😍
Beyra0212 Bende bekliyorum 3 gün var adetime. Sabırsızlıkla bekliyorum❤️İnsallah olur. Allahım isteyen herkese versin hayırlı haberler alalım