htc5858 Kızlar sancılarım çoğalınca geldik hemen, yatışım yapıldı şimdi, dualarınızı bekliyorum inşlh sağlıkla kavuşayım kızıma 🩷 🤗 🤲
handan3958 htc5858 Hadi hayırlısı olsun canm su gbi doğumun olur inşallah açılman vs ne durumda bakıldı mı gelişmelerden haberdar et bizi dualarımız seninle sende bize dua et 😍
htc5858 handan3958 4 cm açıklık şuan bakalım sancılar düzeme giriyor artık yazabildiğim kadar yazmaya çalışcam 🥹 🩷
handan3958 htc5858 Ayyy canm benim ya iyi iyi maşallah güzel ilerliyor belliki belkide şimdiye doğurdun ay çok merak ettim en kısa zamanda kendine geldiğinde bilgilendir bizi canm inşallah sağlıcakla kucağına almışsındır 🥹
htc5858 anonim51 Amin çok sağolun,🤲 🤲 az kaldı inşlh 5 cm oldu bile Açıklık ama sancılar çok fena geliyor artık, belki daha yazamam 🥹 🩷
anonim51 htc5858 ayy biz hep burdayız kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yaz pozitif hikayeni bekliyoruz 🫂🫂🫂
tugbaustuntas htc5858 inşallah sağlıkla bi avazda kurtulursun canım sevindim adına bekliyoruz güzel haberlerini güzel doğum hikayeni darısı da bana olsun 🥹🌸