Gks_01 QueenBahar_ benimki de almaz 4 sene olacak çok bi beklentim yok o genelde ihtiyacın istediğin birşey varsa alayım kafasında bu ara da benim ihtiyaçlar çocuk üzerine 😅
minikmucizem26 QueenBahar_ sevgililer gunu bizim icin anlamsız ve önemsiz…kutlamayız biz sevgili degil karı kocayiz der eşim 😍 11 yıllık evliyiz bmm jcjn evlilik yildonumleri önemli onuda her sene yemege çıkarır hediye alır ztn
krizantemmm QueenBahar_ ben doğum günü ve evlilik yıl dönümü hariç özel günleri umursamam eşim geçen sene 14 Şubat’ta telefon almıştı bu sene birşey yok henüz
1Ali Biz kutlamıyoruz 🤗 17 Şubat tanışma yıl dönümümüz benim için özellikle evlendiğimiz tarihten bile daha çok kutlanmaya değer 🥹
Cimcime30 QueenBahar_ sabah zil çaldı Çiçek geldı bede ona eğer hamıle olsaydın hamılelık haberını verecektım ama degılım testler negatıf bır yanım buruk yanı Hayırlıs boyleymıs dıyelım
melegim91 tembelkiz tüm imzalar kocalara ait olabilir hahhaha😅😃 evlendikten sonra güncelleme geliyor bu adamlara hele seneler geçince iyice salıyorlar kendilerini ben sevgililer günü vs zaten kutlamıyorum ama evlilik yıl dönümü çok önemli onu da bıraktı adam🤦♀️şimdi biz kaç yaşına geldik diyor sonra yakında boyun kadar çocuğun var demeye başlar bahaneler çok 🙄
bebegimm26 QueenBahar_ kaynamgil gelmese güzel bir sofra hazırlicam ama onlar çıkıp gelecek muhtemelen
ecemciik QueenBahar_ Hediye, hazırlık, sürpriz hiçbir şey yok valla. Ben sabah kalktım kahvaltı hazırlayıp temizlik yapmaya başladım azar azar, o da çalışıyor, zaten karnım burnumda ne sevgililer günü 😅
duygumfoca QueenBahar_ ne istersin diye sordu hiç birşey istemiyorum dedim adam şaşırdı 🤣🤣 normal günlerde hep birşey isterim alır dedim istemiyorum çnkü normal günlerde de alıyorum herşeyi ddim şimdi doğuma 80 bin vercez dedim bebek arabası alcaz ddim daha dün mochi eller serbest göğüs pompası aldım 😁😁 normal elektrikli vardı takdım kafaya onu da aldım e ebekte indirime girmişti
anonim51 QueenBahar_ benimki il dışında olduğu için mesaj atmış Günaydın aşkım sevgililer günümüz kutlu olsun 🥰😘💑
QueenBahar_ anonim51 hiç bekletim yoktu bizden geçti o işler diyordum dün akşam Elinde bir demet gül şık bı altın Bileklik ile gelmişti