Kızlar başına gelen var mı böyle bir durum bilmiyorum iki gün önce acil ameliyata alındım kesem 8 hafta bebek 6 haftalıktı gelişmemiş kalp atışı göründü ama ses duyulmamıştı. Doktorum işlem yapmak istemiyorum kanaman başlamış içerde kendin düşür parçaları toparla genetik teste yollayalım dedi. Ben üç güne yakın evde kanama ve sancı çektim sürekli ıkınma hissi vardı popomda baskı hissediyordum ama artık o kadar yoruldum ve ağrılarım arttı ki eşim halime üzülüp çok sinirlenip doktora götürdü tekrar ultrasona bakan doktor şoka girdi rahimim balon gibi şişmiş ve acil ameliyata almamız lazım diyip beni hazırladılar yarım saat içinde kendimi ameliyathanede buldum 😔 rahimin yukarda ve ters olduğunu zaten biliyorduk ama önde cep şeklinde bir kısım olduğunu ameliyat sırasında görmüş doktorum o yüzden düşük yapamamışım. Doğum da yapamazmışım . Ki kızımı da 42 haftada doğuramayıp riskli gebelik bölümünden sezaryene alınmıştım ama alt kısımdan bir müdehale olmadığı için o cep görünmemiş. Hamile kalmam zaten zordu hep söylüyordu doktorlar ama kızım mücizem hayatıma girmişti. İkinci gebeliğimde düşük olmuştu üçüncü de bebek gelişmedi. Rahim sebepli değilmiş kısmet tabi ki Rabbim bilir şükür dünyalar güzeli bir kızım var Rabbim aratmadı olmayana da nasip etsin inşallah. Kusura bakmayın uzun oldu. Ama başına daha önce böyle bir durum gelen var mı ya da duyduğunuz bir şey var mı? Ne yapacağımı da bilmiyorum tam olarak yabancı bir yerdeyim Türkiye de ki gibi çok sistemli bir sağlık sistemi yok maalesef doktor rapor verdi zaten olursa başka yere gidersem bu raporu mutlaka göster dedi. Kafam da bir sürü soru var kendimi yiyorum ya bir daha olmazsa diye 😔 ameliyat sonrası doktor eşime karının kıymetini bil acı eşiği o kadar yüksek ki bu acı ile üç gün gezmiş başkası olsa ölmüştü demiş. Bana da kendime gelince senin ufak çektiğin acı inan bana bizim kırık acımız gibi sen nasıl dayandın hiç bir ağrını hafife alma bir daha dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi o kadar zaman canım çıkmış haberim yok 🤦🏼♀️