priencessgirlmom Kızlar 27. Hafta hareket edemez oldum terleme değil bildiğiniz ateş basıyor beni bu durum normal mi? Bir de son 2 haftadır geceleri uykumda acayip terliyorum gündüz ter yok ama gece uykuda var bende mi bir sorun var yoksa gebeliğe mi bağlı
Elisa0110 priencessgirlmom bende de var bende 27. Haftadayım hatta az önce kaburgalarım sanki ayrılıyor gibi hareket ettikçe ağrı oldu. Ayağım yanıyor terliyorum ☹️
_mommmm priencessgirlmom bende aynıyım 28+1 deyim önceleri hiç ısınmazdım şimdi sıcak basıyor nefesim daralıyor ter içinde kalıyorum gece özelikle 😫
nurozgur priencessgirlmom 12 haftyım aynen bende öyleyim uyurken terleyerek uyanıyorum iş yapana kadar içten içten yanıp duruyorum
priencessgirlmom Elisa0110 ayy Allah dizinde yardımcınız olsun ama yalnız olmadığıma sevindim acaba bir hastalığım mı var diye kurmaya başlamıştım😀 ya ben hareket etmeye korkar oldum acayip ateş basıyor yüzüm falan yanıyor ama hiç terlemiyorum gece uykudan terlemiş olarak uyanıyorum
gul_dmr zumraziye bende 10 haftalıgım anlık bi terleme ateş oluyor 3-4 dk sonra geciyor sizinde mi öyle oluyor
Elisa0110 priencessgirlmom Amin amin dün gece terlemekten üzerimi çıkarıp atletle uyumuşum. Şuan da da ayağım yanıyor ☹️
izelaren Bir ara benimde gece terlemelerim oluyordu sonra geçti şimdi kombi açıksa terliyorum ya da göğüs aram daha çok terlliyor
izelaren priencessgirlmom yok o kadar değildi benim ense kısmım çok ıslanırdı blüzmü değiştirirdim hormonlardan olabilir ama doktorunuza söyleyin yinede
Es07 Aylardır sucuk gibiyim Duş ala ala geçiyor gebelik Neyse ki son günlerimiz artık Hormonal hepsi geçecek bence
priencessgirlmom Sevimlimom benim kız 2. Kızım benim ama ben ilk gebeliğimde yaz olmasına rağmen hiç böyle olmuyordum