gonulasilbayova Herkese selam 35+3 bacak ağrısı ve son 3 haftadır asla uyuyamıyorum geceleri sizde durumlar nasıl
lotusflowers gonulasilbayova 31+2 olduk bacaklarım çok ağrıyo bazen gece 2 3 kere duşa giriyorum sıcak su bir kaç saat rahatlatıyo. Sabah hava aydınlanınca zor bela dalıyorum yaklaşık 3 saat falan uyuyorum tabi sürekli uyanıp geri uyuyarak. Artık uykusuzluktan vücudumda garip şeyler oluyo gözlerimde bişeyler uçuşuyo sinir krizleri geçiriyorum napıcam bilmiyorum
eslemoms 00:00’dan itibaren 21+5 olduk yatakta dönerken çok kötü bacak agrim oluyor kramp gibi çok zorlanıyorum
gmzkml 36+5 iki haftadır sıfır uyku gecede en az 5-6 kez kramp giriyor sağa sola dönmekten uyuyamıyorum her saat ayaktayım ya tuvalet ya kramp ya uykusuzluk berbat durumdayım
pengumommy 9+3 haftalık oldum bacak ağrım çok fena geceleri hiç uyku yok doktor fıtık olduğu için oda yapar ama bu kadar şiddette olacağını dusunmuyorum huzursuz bacak sendromu olabilir yada dolasimsal problem mahvoldum ikiz gebelik öneriniz varmı acaba?
Aleynadiyorki Bende magnezyum alıyorum ona rağmen bazen bacaklarım öyle ağrıyor ki sanki üzerine çok ağır bir yüklenmiş de kaldırılmış gibi fena birşey
reyhan3434 35+3 oldum günde bir kere sağ bacağıma çok kötü ağrı giriyor bir dkya yakın böyle olan var mı
gizbay 31 haftalığız ağrı değilde böyle bacaklarımda bi enerji sanki kanın akışını hissediyorum sinir edici bir his 😄😄