Hayriyebugra5 Kızlar bugün hastameye yatş yaptk hareket azlığından dolayı ciğer geliştirici ilk dz oldu sezeryem doğum olucak ama zamanını bilmiyorm szce prematüre sayılır mı ? İki gün önce 2400 kiloydu muayenede
Adada Hayriyebugra5 olmaz 2 kiloyu geçmiş ama ciğeri gelişdise olmaz gelişmemişse premetüre alır. Benim de 34 de doğumum olacak inşallah 22 gündür yatıyorum hastanede :( çok var senin benim gibi hamile burda allahım yardımcımız olsun
adl_12 Hayriyebugra5 Kendi bildiğimi aktarayım sana 34-36 arası doğan bebekler geç prematüre diye adlandırılır.. Doğum kilosu çok baz alınmaz.. 2 kg da doğana geç prametüre denir 3 kg doğana da geç prametüre denir.. 28-31 arası doğan bebekler gibi devletin özel aşılarından vs yararlanamazlar sadece prosedür gereği tıbben geç prametüre diye geçer o kadar
Joye Hayriyebugra5 37. Haftadan önce doğan her bebek premature diye geçiyor. Ama küveze girip girmeme durumunu soruyorsanız o değişken. 32 de girmeyen var 37 giren de
Hayriyebugra5 Adada amin canımm rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benimde ilk günüm hastanede ne kadar yatacağm ya da doğum ne zamn bilmiyorm iğne yapıldı her ihtimale karşı
Mucizem_63 Hayriyebugra5 34+1 doğum yaptım 1.700 kilo 3 hafta gelişim geriliği vardı 31 hafta ile uyumluydu. Yani 34 haftalık premature sayılıyor
ssuozkan Mucizem_63 merhaba bebeğiniz toparlandı mı? Ne durumda acaba benimde bebeğim 1700 gr pazartesi doğumum var
merveeski61 Benim bebeğim 34 + 3 haftalık doğdu küveze girdi 1 hafta kaldı onu prematüre saydı hep doktorlar komşum da aynı benim gibi 34 haftalık doğum yaptı bebeği küvezde kalmadı hiç onu prematüre saymadılar
Hayriyebugra5 O zaman sağlıklıysa pramatüre sayılmıyor durabildiği kadar dursun istiyorm bende serum yiyince hareketler canlanıyor onun haricinde çok az
Rabia3853 Hayriyebugra5 36 haftada dogum yaptim 32 haftayla uyumluydu bebegim 2 kg dogdu Prematüre sayiliyor 36 haftaya kadar
kavalakurabiyesi Hayriyebugra5 35 ve altı prametüre sayılıyor 36 ise geç prematüre oluyor 37 ve sonrası beklenen doğum oluyor 40 sonrası günü dolan gebelik oluyor