Aleynaaaag duygunisa geçen bir formda görmüştüm kadın kocasına bir taktik uygulamış işte gece rüyamda babanı gördüm benim ismimi asla kullanmayın dedi felan diye bence denemelisin Allah affetsin ama eşin zorluyorsa ve normal söylemeden anlamıyorsa bunu denemelisin
Yadigardemir Merhaba 3 tane kızım var 3 de sezeryen şimdi hamilayim 10+3 cinsiyetini çok merak ediyorum ve hayırlısıyla bir erkek oğlum olmasını istiyorum en kısa zamanda nasıl cinsiyetini oğrenebilirim
gunes866_ duygunisa tabiki gönlün olsa istesen tmm ama istemediğin halde olacak diyemez ya bide eski isimler yazik degilmi çocuğun kendine özel adı olması daha güzel. Okulda bakıyorum hep çocukların bi eski bi yeni ismi var uzun uzun
duygunisa nadisss_50 haklısınız biraz zaman geçsin belki gerek bile kalmaz çünkü cinsiyet belli değil belki kızım olur öncelikle sağlıklı olsun inşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım zamanını ayırıp cevap verdiğin için
nadisss_50 duygunisa öyle tabi cinsiyetide belli değil bebişin. Bu arada içime nedense oğlun olacağı doğdu ya, inşaAllah birde oğlun olur sağlıkla sıhhatle inşaAllah 🤲🏻
duygunisa nadisss_50 çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım bende öyle hissediyorum 🥹biliyo musun umarım isim konusunda eşimde bana karşı gelmez ve sorun büyümez🤲☺️
nadisss_50 duygunisa Allah senden de razı olsun kuzuşum, biraz daha zaman geçsin bence ortak bi karar verirsiniz belki o zaman kendi istemeyecek yada belki senin fikrin değişecek, senin ve bebişin sağlığı yerinde olsun🤲🏻🌸
duygunisa nadisss_50 Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim önceliğim bebeğim zaten Rabbim nasip ederse ilk defa Çarşamba kontrolüm var gidip hem kalp atışını hem keseyi görmeyi Rabbim nasip etsin inşAllah 🤲☺️