beyazkelebek97 cansuuusuu ağrımıyor ama dokununca fln hassasiyet çok fazla ayrıca o doku kendi kendine iyileşeceği yok bayramdan sonra kontrole gidicem
yrnhrz beyazkelebek97 evet bendede aynı orada granülasyon dokusu oluşmuş kendiliğinden geçer dedim ama geçmedi bende mecburen doktora gideceğim
gizarden beyazkelebek97 benimde 15 gün oldu bende de hala sızlama var hassasiyet var ne zaman geçer ben de çok merak ediyorum
cansuuusuu gizarden sizinde mi çok zor geçti .Nasıldı doğumunuz.Bende popoya kadar yırtıldım 4 ay olcak doğum yapalı
beyazkelebek97 cansuuusuu benim çok zor değild ama yine fe yırtıldı ya makata kadar , doktorda minik mimik yırtıklar var demişti oysa ki..
gizarden cansuuusuu beyazkelebek97 Ben de doktoruma sordum popoma kadar mı yırtıldı hocam dedim hayır o arası dedi ama elimle yıkarken anlıyorum popoma kadar yırtık var. Doğumum zor değildi ama bebek 4 kg doğdu bir de ıkınmayı yanlış yaptım karnıma bi hemşite bastırdı yırtığım çok oldu. Bir dr benim oğlum bir eli de yanağında gelmiş o da etkiledi tabi.
gizarden cansuuusuu peki 4 ay olmuş durumunuz nasıl geçti mi ağrısı sızısı acaba bir de ilişki yaşadınız mı hiç acı var mı
cansuuusuu gizarden çok şükür ilk günlere göre geçti .o dönem çok zorlandım 1 ay yatarak emzirdim hiç oturamadım.Şuan iiyim ama ara ara ağrı sızı oluyır dikişimde çekilme gibi bir his oluyor .İlişki yaşamadım daha korkuyorum.haftaya doktora gidecem ramdevu aldım böyle olmuyor çünkü .
gizarden cansuuusuu çekilmr hissi bende de var ya geçmicek mi 🥹 ilişkiden bende korkuyorm. Diyorum ki keşke yine sezeryan mı olsaydım ya cinselliği etkilicek diye çok korkuyorm
fatma4466 Benimde tutmadi kaynamasini bekliyorum tuvalet yapamiyorum cok kotuyum başka yapılacak bir şey var mı her ikisi olunca çok zorlanıyorum popomda bir şey var onu da anlamadım
cansuuusuu gizarden bende hep öyle diyorum ya keşke sezeryan olsaydım diyorum hep 😔 çekilme hissi sızlamalar beni çok yordu üzülüyorum yıprandım bayya düşünmekten