Sezei Kızlar 2 gün önce 81.55 çıkmıştı bugün verdik 2 saat önce 200.24 çıkmış sizce fazla mı biraz hani 2 katı artsa 150 falan olurdu yada 170
pamuksekeer @Sezei kitap gibi artmaz zaten o canım ama değerin güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Sezei pamuksekeer Çok teşekkür ederim Aşkım bir an evham yaptım hani dış gebeliktede düzensiz artışlar vs oluyormuş ya o yüzden biraz korktum ama doktorum merak etme çok güzel 2.5 kat artmış dedi sanada çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️
Sezei papatyakokulugece Anlamadım 🤣 mercimek kadar beyninle neye güldün canım 2 gün önce yazmışım oraya okuma ve anlama kabiliyetinden öpüyorum şekerim ok
papatyakokulugece Sezei yanlış anlamışım kusura bakmayın dedim kör müsün 😂 çocuğu emziriyordum bi yandan telefon elimde net görmemişim olabilir öyle zaten yukarda açıkladım yanlış anlama diye niye havlıyorsun ki bende seni öpüyorum hayatım ❤️
papatyakokulugece Sezei ne diyorsun acaba yukarda dedim insan gibi kusura bakmayın yanlış anlama 🙏 diye hâlâ tatava yapıyorsun gözler görmüyor galiba neyse 🤣🤣 iyi günler diliyorum uzatma ve konuyu kapat 👋