elifay1234 Kızlar içim içimi yiyor 16 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrenmeden önce tabi aklımın ucundan bile geçmezdi olduğum safra kesesi ameliyatı oldum ameliyattan bir ay sonra safra kanalımda tıkanma ve midemde bir tür bakteri çıktı ve hamile olduğumu bilmiyordum röntgene girdim ve çok çeşit ilaç verildi bana en sonda genel ultrason da rahminde bir kist oluşmuş denildi bu meğer bebek kesesiymiş ve çok korkuyorum Allah korusun bebeğimde bir sıkıntı olmasından çok korkuyorum tabiki sırtımı Allah a dayadım benim gibi olupta bebeği sağlıklı olan varmı en azından içim biraz rahatlar tabi her doktora gittiğimde soruyorum bebeğim iyi mi iyi görünüyor diyor ama korkum var ne olur yaşayan varsa dönüş yapsa içim ferahlasın biraz
Bbgg elifay1234 bir sıkıntı olsaydı o bebiş hiç tutunmazdı bence , ilk zamanlar vücut bile onu virüs olarak algılayıp atmaya çalışıyor etkilemiş olsaydı emin olun siz ne yaparsanız yapın tutamazdınız , bi de burda okudum birkaç kez burnunu vs yaptıran hamile olduğunu bilmeden
asennaa Ben de hamile olduğumu bilmeden ameliyata girecektim normalde, mr çekilmiştim o yüzden. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım, bebeğim sağlıklı. Siz de içinizi ferah tutun doktor da iyi diyorsa
elifay1234 Bbgg inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olanlarda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin