Hdou4225 nilosum Birkaç kez duydum da 3 aya kadar ikizden haberi olmayan acaba sizin de ikinci bir kese vardı bos gebelıktı ya da ikizdi falan diye mi dusundum ama oyle degıl demek ki doktor soylemedıgıne gore
nilosum Zhlcnr benimde 23 allahım korktuklarımızla sınamasın bizi bidaha canım sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza
Bade1100 nilosum ilk başta başlığı okuyunca korktum açıkçası ama okuyunca çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. 🤗
Sila7166 nilosum masaaallah benim bebegimde 540 gr yavas ilerliyo dedi doktoru suan 24+ 5 gun hersey rabbimden insaallah bizede iyi gelir havuc suyu
nilosum durum güncellemesi😊 biz 25 haftalık olduk kızlar çok şükür zordu ama 11 haftayı geride bıraktık darısı 30lu haftaların başına inşallah doktorum artık hergün yarım saat yürüyebileceğimi söyledi dün bebeğiminin oda takımını anne yanı beşiğini bebek arabasını gittik aldık haftaya raporum bitiyo 26. haftada işede dönücem büyük ihtimal doktorum gidebilirsin dedi psikolojik olarak yataktan çıkmak yürümek işe gitmek çok iyi gelicek arkadaşlarımı görücem daha çabuk zaman geçicek
nilosum 25+6dan selamlar :) bugün kontrolümüz vardı kızım 970 gram olmuş 😍 herşey yolunda görünüyo çok şükür kan tahlili sonucumuz çıkmıştı herşey normal idrar verdik bakalım onda ne olucak daha belli değil sonucu
nilosum biz 27+3 olduk 🥰 1220 gram 35 cm 🥰 95 günlük raporum bitti sonunda bugün işede geri döndüm çok şükür 🙏 hiç kalkmadan yatmak çok zordu çok zor günler geçirdim ama bitti inşallah bundan sonrası ve doğumum kolay olur umarım 🥰
Pelinsu96 nilosum allah yardımcın olsun canımm benim sağ sağlim kucağına almak nasip olur inşallah 🙂♥️
Elif78 nilosum maşallah sübhanallah Rabbimin mucizesi bebeğin seni bırakmamış illa gelcem annecim demis 😍 çok çok sevindim canim benimm🙏
nilosum Elif78 çok şükür 🙏 hala korku var tabi içimde şuanda erken doğum olmasından ama doktor artık yaşam sınırını geçtik doğsa bile %90 yaşar diyo alllahım tabiki vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
ikimelekannesi___ nilosum Maşallah kiiizz vallahi 14. Hafta suyum geldi deyince dedim daha neler abartıyor herhalde içeriği okuyunca dedim allaha bin şükür yiyecek ekmeği varmış Allah bağışlasın canım hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
nilosum ikimelekannesi___ doktorum ilk defa böyle bişey gördüğünü söyledi mucizeyi yaşıyoruz diyo hala 🤗
nilosum Elif78 aynen en büyük düşmanımız stres zaten bol bol dua ederek geçiriyorum günlerimi zaten şükrederek böylesine bi mucizeyi yaşadığım için 🙏
Sims35 Benimde 14. Hafta da gece uyurken suyum geldi ama maalesef kaybettim şuan yeniden hamileyim çok şükür 🙏🏾 İzmir’de Dr unuz kimdi
nilosum Sims35 çok şükür yeniden hamilesin canım düşünme geride kaldı herşey inşallah 🙏 medicalpark mehmet bal doktorum