Gulsum2308 nilosum ne yazdığımı bilememişim kuzum güzel derken tabiki yaşarken güzel değildir ama sonrasını çok güzel atlatmışsın içime çok dokundu ne dediğimi bilmemişim yanlış anlama canım benim kusura bakma 😊
nilosum Tugceayse işyerinde sandalyede otururken ıslaklık hissettim tuvalete koştum bildiğin bardaktan boşanırcasına su geliyodu hastaneye gidene kadar pantolonum tamamen ıslanmıştı arabada oturduğum koltuk sırılsıklam olmuştu
Ssraa Rabbim yaşa der ve yaşar 😌 Gözün aydın. Biz de 23de 508 gramdık siz evet biraz irisiniz maşallah☺️
Ylnaknytk nilosum ayyy çok sevindim böyle güzel şeyler okumak ne güzel. Bu olay hiç bir zaman ümidimizi kesmememiz gerektiğini Rabbimin ne kadar büyük oldugunu bir kez daha anlatıyor. Alcak nefesi varsa bebiş tutunuyor.maşallah sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🙏 😘 hepimize hayırlı doğumlat hanımlar😊
nilosum Ylnaknytk aynen öyle canım benim gibi riskli gebelik geçirenlere umut olsun diye yazmak istedim kimse umudunu kaybetmesin allahım ol derse oluyo ben en olmayacak şeyi yaşadım çok şükür 23. haftayı gördüm darısı 30lara 40lara inşallah
Bozonana nilosum aminn diyerek başlıyorumm 🙏 allah ger işin başındadır. Oda bi sınav olmuş senin içinn. Bak sabredip çabalıyosunn. Hiiç sıkılma ufflama yatmaya devam et O sana emanet şuan. Hayata sağlıkla gelsin inşallaah 😘😘🤲🏻
nilosum Bozonana uflamak sıkılmak değilde canım 10 yıldır çalışınca yatağa bağımlı olmak şimdi çok zor geliyo allaha şükür yine bu günlerimizi aratmasın doğana kadar bebeğim sabredicem artık
Ozderr nilosum hiç öyle düşünme yataga bağlıymışsın gibi bak bebeğinin yasama sansını arttırdın belki de kimbilir 🤷🏻♀️ Unutma her şerde bi hayır var rabbim ol derse oluyor ☺️ Geçmiş gitmiş cok şükür sağlıkla kucagına alırsın inşallah miniği 💐😘
nilosum Ozderr öyle tabi canım her şerde bi hayır vardır inşallah hepimiz sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza 🙏
Buklem Canımmm çok şükür Rabbim koruyor , yiyecek ekmeği varsa nasip ediyor inşallah . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Nerde yaşıyorsun Dr kim cnm
Ertugunannesi nilosum doktorunuz isminide rica edebilirmiyim bide bircok medical park var hangi semtte acaba