Ysmakcaa nilosum Çok geçmiş olsun canım şuan bende aynı durumdayım bana peser takıldı açılmam var diye ama ginede suyun gelebilir rahim ağzı açık diyor bende 3 gündür hastanedeydim herhangi bir ilaç kullandın mı
nilosum Ysmakcaa hastaneye kaldırıldığımda 5 gün boyunca sürekli serum takıldı iğne yapıldı eve çıktığımdada 36. haftama kadar yani 22 hafta progestan kullandım
anapanda12 genc-anne benim suyum falan gelmedi, rahim ağzı yetmezliğinden Serklajlıydım. 39+1de normal doğum yaptım çok şükğr. Rabbim tüm riskli gebelere 38leri görmek ve kolay doğurmak nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤗
nilosum genc-anne konunun başında herşeyi anlattım canım ordan okuyabilirsin haftamda delindi kesem suyum geldi
anapanda12 nilosum 37 de gelir sandım ama zar zor suni ile destek alıp 39 haftada yaptım. Çok şükür şuan 6 günlük olduk bizde. Ufak bi sarılık atlattık. Şuanlık başka bir sıkıntımız yok çok şükür Rabbime 🤲🏻🤗🌸💖
nilosum anapanda12 ilk zamanlar gelmeye çalışıp sonrada doğmak bilmiyolar 🤣 sarılık çoğu bebekte oluyo dert etme bol bol emzir geçer
anapanda12 Nuraydefne aynı zamanda aynı benzer şeyler yaşamışız inşallah sağ salim kucağına almışsındır